Ja du

Woop woop. Skolan. Woop woop. Not!!


Dålig uppdatering

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag. Men vaknade vid 10 och var rätt så trött då jag somnade vid ett. Tog en dusch och åt pannkaka till frukost. Sen klippte jag av prislappen från min nya skinnjacka och valde conversen idag. Det var VARMT ute idag! När jag kollade på termometern innan jag skulle gå visade den 9.5 grader i skuggan! Det var soligt och det blåste ljummet. Det var superskönt att slippa ha en stor tjock jacka på sig. :D Åkte in till Slussen och åt lunch med min pappa på en thairesturang på Medborgarplatsen. Gott! :) Bakade morotskaka igår och den blev SUPERGOD!! Ska verkligen göra om det. :) Annars då? Emh... ska till vårdcentralen den här veckan då mina exem har blivit mycket värre. Nu har jag inte bara i ärmvecken och på halsen utan även vid ögonen och munnen. :( Så måste gå till en läkare som kan skriva ut en salva eller något. Hoppas att det går bra. :) Har inte så mycket annat att berätta. Har lite slut på insperation till att blogga. Men men.
Bye.


Kläderna+lite smycken

Här kommer de:


Linne och shorts


Bättre bild på shortsen.


En mjuk tröja som är lite som en poncho.

Skinnjackan. <3



Fjäderörhängen



Armband. <33

Godmorgon

Godmorgon!! Idag ska jag göra lite skolarbete. Kanon! 👍 Men nu ska jag snart fixa pannkakor och sen ta kort på kläderna som jag köpte förrut.
Bye.


En dag...

En dag ska jag ta tag i bloggen. Ni vet göra mer "reklam" för den och locka hit nya läsare samt skaffa videofyme. Och om man har många läsare som läser ens blogg dagligen kan man starta samband med olika företag och få betalt för att göra reklam för deras produkter. Jag tycker att det skulle vara väldigt kul att göra dessa saker men det krävs både tid och energi. Men en dag... ska jag försöka att fixa det där. Det var allt jag hade att säga so far.
Bye.

Förlåt igen

Hej, förlåt igen för att jag inte har lagt upp bilder på kläderna. Men jag var och tränade förrut och kom hem sent. Men imorgon ska jag fixa det. :D Bye.

WMYB!!!! 💗💗💗

De spelar WYMB=What makes you beautiful på gymmet!!! Woop Woop!!!


När man har tråkigt

Ja då jobbar man igenom lite nödvändiga skolsaker. Stor guldstjärna till mig🌟! Speciellt eftersom att jag ska träna sen också. Men det kommer antagligen bara bli lite lyft med vikter och några situps. Snuvan börjar komma tillbaka nu. Och jag har redan förbrukat 2 av mina 3 nässpray. Asså man får ju bara spraya 3 gånger per dag. Man kan typ bli beroende av det och börja blöda näsblod. Men om jag använder det 4 gånger idag så kan jag använde det 2 gånger imorgon. Aa, som ni kanske märker krävs det en snabb och smart hjärna för att kunna tänka ut sånna här svåra saker. Nä nu ska jag avslutade detta inlägg och fortsätta göra matte innan jag åker iväg och tränar. Glöm inte FRÅGESTUNDEN! 💗❤💗


Träning

Japp ni hörde rätt. Ikväll blir det träning. Ska dock ta det lugnt eftersom att det var ett tag sedan jag tränade och jag har varit sjuk i mellan. Men ikväll gäller det. Fixar klädbilderna när jag kommer hem från träningen eller imorgon. Förlåt för att jag inte har lagt upp de eller bilderna från helgen då jag fyllde år. Men jag har valt ut vilka jag vill ha, nu ska jag bara forma de till ett inlägg också. Men jag ska försöka att fixa det imorgon! Btw, detta är lite av ett Wild Card eftersom att jag inte är den största bloggerskan i Sverige, snarare den minsta, men jag tänker ändå prova en grej:

Frågestund: Ställ dina frågor så svarar jag.

Och även om jag antagligen inte kommer att få några kommentarer, skriv inget elakt. Tack.
Nu ska jag avsluta detta inlägg och vänta på att kommentarerna haglar in, Ha ha ha. :D
Bye.


Dagens outfit

Linnet är nyinköpt. Visar allt jag köpte sen. :D


Spadag

Idag ska jag ta hand om mig själv. Jag har redan duschat och använt mina chokladprodukter. Och nu ska jag smörja in ansiktet med en välbehövlig chokladansiktsmask. Och medan den torkar ska jag fixa naglarna. Sen ska jag även fota det jag köpt. Kunde inte göra det igår så jag gör det senare idag istället.
Bye.


Visar shoppingen från igår lite senare

Rubriken säger allt.


Jimmys

Åt en jättegod buffé idag på Jimmys med familjen. :D


Stan

Hej, som jag skrev i mitt förra inlägg så skulle jag kanske åka till stan idag. Det gjorde jag. Först åkte jag till Plattan och mötte upp min mamma och syster. Fixade en present till min pappa och sen mötte jag upp Hedda på Plattan. Hon köpte en present till sin mamma och sen gick vi och kollade lite i affärer. Jag köpte bland annat fjäderörhängen och en ear cuff som var kopplad till en fjäder eller vad man säga. :D Och så köpte jag lite på H&M också. Visar senare. :D Ville egentligen bara lägga in en länk till en utav de bästa One Direction videorna någonsin. Värd att se!!! :D

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_408337&src_vid=KD1DHrMqknw&feature=iv&v=X6rvhmRyJWw

<333
BYe.

Godmorgon

Eller ja, väcktes kanske inte på det bästa sättet men ändå. Det är nämligen så att min pappa fyller år imorgon. Och eftersom att jag har varit förkyld nu ett par dagar så har jag inte kunnat köpa något. Men då sa mamma att hon och min ena syster skulle åka till stan idag och köpa presenter. Och då tänker man sig kanske att hon åtminstone kommer in och frågar hur man mår och om man kan följa med även om jag låg och sov. Och jag vet inte om hon gjorde det men att jag för trött för att komma ihåg det (tro mig det har hänt). Så nu är hon iväg med min ena syster. Men hon ska ringa mig lite senare så får se om jag åker till stan eller om hon köper något åt mig. Men men. Mår lite bättre idag. På lovet ska jag inte göra något speciellt förutom att åka till Alperna och åka skidor i 4 månader men det gör vi varje år satt... Nä jag skoja bara. Det här med skidor är inte riktigt något för mig. Men vi får se vad jag hittar på. :D
Bye.


Har uppdaterat blogg.se appen

Nu kan man välja storleken på bilden och se statistiken. :)


Skinnjacka+enh skön vår och sommaroutfit

Hej, i förra inlägget nämde jag att man nästan hade kunnat på skinnjacka på sig idag. Det påminde mig om att det snart är dags att köpa en ny för min del. Men jag vet inte riktigt vart jag ska leta. jag vill ha en av bra kvalitet och som man kan ha i några somrar till.


Denna jacka från Jofama by Kenza är verkligen jättesnygg, tyvärr är den lite för dyr för mig.

Men tänk vad snyggt det skulle vara med en svart skinnjacka och den här tröjan+shortsen+väskan+skorna:


image description
Där har ni min drömsommaroutfit för ögonblicket. Och nu till våren kan man matcha den med svarta jeans istället för shorts.



Oboy och teve

För ett tag sen när jag skulle gå till skolan (ni vet redan vad jag gjorde)så var det faktiskt soligt och nästan lite varmt. Man skulle kunna ha haft skinnjacka (men kanske med en tjocktröja under) och converse. Härligt att våren är påväg! :D


Sjuuuuuk

Hej, idag är jag sjuk igen. Shohoo! Och som jag berättade igår så ska jag ändå gå en litet ärende till skolan för att hämta skolböcker och lämna en lapp. Eller snarare ska Hedda eller någon utav tjejerna få lappen så att de kan lämna den sen. Den var ganska viktig att få in eftersom att det handlade om Romme och sen så skulle man lämna pengar också.
Började dagen med att lyssna på Olly Murs Heart skips a beat. Riktigt bra låt tycker jag. :) Men kommer nog snart tröttna på den tyvärr eftersom att jag har lyssnat på den ganska mycket nu. Hörde den på Brit Awards. Där One Direction btw vann en Brit!!!!!! WOHOOO! Men även om jag älskar de och tycker att de är helt underbara så lyssnar jag ju inte bara på deras musik. ;D Jag lääääängtar tills de kommer hit till Sverige igen. Vet dock inte  när eftersom att de är i Chicago nu och 2013 ska de på en stor turne i London och Ireland. Men jag hoppas på att de kommer hit antingen mellan dessa två turneér eller efter UK/Ireland turneén. Men men. Förra gången de var här var den 13/2 2012. Då var det ingen som ville ge ut tider eller hotell för att det hade blivit kaos vid flygplatsen. Jag kommer ihåg att jag och Alexandra satt och tänkte att vi borde ha varit vid Arlanda och inte i skolan. För då hade vi sett bilder från Arlanda några timmar innan 1D skulle komma, och då var det inte så många där. Och när det inte är så många där så har ju de som är där större chans att få bilder och så med de. Men sen började det fyllas på och till slut var det KAOS!!! Så då kändes det lite bättre, för det hade inte gjort någon skillnad om vi var där. Vi hade inte kunnat få några bra bilder eller så. Men vi var fortfarande lite låga eftersom att vi var i skolan och de var här i SVERIGE. Men direkt när vi slutade skolan bestämde jag, Alexandra, Hedda och Evelina att vi skulle leta reda på vart de var. Det roliga var ju att vi inte visste. Men vi tänkte att vi skulle åka först till Plattan för att vi tänkte att det var en bra startpunkt. Haha, men på tåget dit såg vi en annan grupp tjejer och jag tyckte att jag hörde att de pratade om 1D. Så vi tänkte att vi skulle följa efter de. Och sen ser vi att de reser sig och då tänker vi att de ska gå av. Så det gör vi också, och då var vi vid Gamla Stan. Men självklart går inte de av. Och Hedda gör då det coolaste av det coolaste (förlåt Hedda men jag måste bara berätta) hon springer fram till dörren som håller på och stängas och försöker att öppna den (vilket egentligen är ganska självklart eftersom att vi gått av vid fel hållplats) men det gjorde väl antagligen att de bara skrattade åt oss. Aja, det spelade inte så stor roll. Vi stod där och väntade på nästa tunnelbana och var typ helt desperata. Vi tittade på Twitter 24/7 för att se om någon hade skrivit vart de var. Men det var det ingen som gjorde. Och nu efteråt kan jag förstå varför de inte gjorde det eftersom att då skulle det ju ha kommit massor av tjejer. Men i alla fall. Sen åkte vi till Plattan och stod där ett tag. Och där var det flera andra tjejgäng som typ stod och tittade på oss. Och jag antar att vi var några utav de få där som hade en plan. Så vi började gå mot Grand Hotel för jag tänkte att där brukar ju kändisar vara. Och när vi kommer fram är det några andra tjejer där som står och ser ut ungefär som vi, som om vi inte vet vart vi ska börja leta först. Men då ser Evelina (åhh, tack för att hon var med!) att det står två stora, svarta bilar vid en byggnad några meter i från Grand Hotel (tydligen ägdes byggnaden av Grand) och jag kommer fortfarande ihåg hur mitt hjärta började dunka fortare för vi trodde att de var där inne i bilen eller stod runt omkring. Det gjorde de tyvärr inte men vi visste i alla fall att det var rätt plats att vara vid. Och sen stod vi där ett tag utanför dörren och hoppades på att de skulle komma ut därifrån då vi hör någon skrika och alla börjar då spronga till balkongen där vi ser DEM!!!! Det var den lyckligaste stunden i hela mitt liv. Punkt.
Ja, jag vet att jag skrev jättelångt om en grej som kanske är helt ointressant för många, men jag kände att jag ville skriva av mig lite, så tack. :D
Nu ska jag dricka lite te, äta något och sen lite senare sätta på mig något annat än pyjamaströja och pyjamasbyxor och gå iväg till skolan. Det ska i alla fall bli lite kul att få se en skymt av de andra. :D
Bye. P.S eftersom att det blev ett ganska långt inlägg orkar jag inte rättstava. Men hittar ni något fel som ni verkligen stör er på, kommentera så ska jag ändra det. :D

Blogga!!!

Jag verkar vara den enda som bloggar typ 24/7. (Genom de bloggar jag har kollat på). Men det är väl så när man är förkyld, hemma och inte har något speciellt att göra. Nu ska jag sova så att jag kan vakna upp imorgon och svara på frågan: Är jag frisk nog att gå till skolan? Och även om svaret är nej så måste jag ändå dit för att lämna en lapp, hämta skolböcker och få konstiga blickar på mig (för att jag är sjuk men ändå kommer till skolan) men det tar ju bara typ en halvtimme eller nåt och är lite av ett måste.
Bye.


Nu: Date med te, Alvedon och näsdukar

Woop woop


Ingen rubrik

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Är fortfarande sjuk. Om det fortsätter så här imorgon så kommer jag inte att gå i skolan. Men jag kommer dock att gå dit vid lunch. Det kanske låter konstigt och det kommer säkert folk att tycka men jag måste verkligen hämta skolböcker så att jag kan plugga över lovet. Men jag får bara säga att jag är sjuk men ändå kommer att tvinga mig själv att plugga (för det är ju faktiskt sanningen) och så får de säga vad de vill. Fast jag måste lämna in en lapp också. Nu börjar det bli klurigt alltså. Hmm... vi får helt enkelt göra såhär: vi väntar och ser tills imorgon. :)


Nu: Familjen Annorlunda, Oboy och mackor


Duscha

Ska snart hoppa in i duschen (varför säger man så? Det är väl inte många gånger som man faktiskt HOPPAR in i duschen) aja, jag ska GÅ in i duschen snart. Fast det lät också konsigt. Som om jag skulle gå in i någonting. OKEJ, JAG SKA DUSCHA. (Ja, jag vet att jag är konstig, men jag är förkyld om det nu är en ursäkt). Ska i alla använda lite av det som jag fick av Emmy i födelsedagspresent, nämligen tvål och kräm som doftar choklad. :D Smarrigt! ;) Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ta en alvedon kanske. Så kul har jag. Aja. Ska gå och duscha nu.
Bye.


Har man gulliga vänner eller vad?

Som piggar upp en när man är sjuk. ❤💗


Vad jag håller på med just nu.

Och ni kan det lugnt. Jag ska klippa de och det är bara toppar, inte mina riktiga. ;)


Snutte


Fred Perry

Åhh vad jag vill ha denna tröja som Harry har på den här bilden. Tyvärr kostar den 80€ (är det rätt tecken?) och även om jag har råd med det så är det ganska dyrt. Jaja, snygg är den i alla fall. ;)


Sjuk

Idag stannade jag hemma från skolan då jag har ont i halsen och näsan (konstigt nog) så då tänkte jag att jag kunde vila idag och förhoppningsvis gå till skolan imorgon. Så nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart göra lite svenska. Måste även göra te och äta något sen. Snart är det ju sportlov. Jag ska inte göra något speciellt. Ska väl bara sova och vila. Kanske hyr lite filmer eller nåt. ;) Men nu ska jag snörvla vidare lite här. Bye.


Insperation

Hej! behöver lite insperation när det gäller kläder och smycken. Så jag ska fixa ett litet bildalbum här nedanför på lite olika kläder och smycken som jag skulle vilja ha. :D
Och om ni märker att jag har tagit någon utav era bilder och ni vill att jag ska ta bort den. Säg bara till i så fall i kommentarsfältet. :)


Supersnygga shorts som skulle vara perfekt till bruna ben och converse.



Jättesnygga tröjor från Gina. Passar till leggins, jeans och shorts. <3


En söt liten topp från Gina som passar till ett par shorts och converse.


En söt blus som också passar till ett par shorts och converse.


Ett par vanliga svarta jeans som man kan matcha till vad som helst.

Snygg ring från H&M.


Armband. <3

Har lite mer men tänkte att det är räcker för den här gången.
Bye.

Stanna uppe hela natten Woop Woop!! Anledning? Plugga SO. Coooolt!


Underbart

Jag har haft den bästa kvällen, natten och dagen på lääääänge!! Jag älskar er mina vänner! Ni gör mitt liv! Jag kommer att skriva om hur allt var senare plus lägga in bilder. Har tyvärr inte tid nu. Men en liten kom ihåg lapp till mig kan jag skriva här under:

KOM IHÅG ATT KÖPA EAR CUFF OCH FJÄDERÖRHÄNGEN. Mina vänner hade nämligen köpt varsitt par fjäderörhängen och det är ju så snyggt!!! <333 Samma sak med Ear Cuff. Så det blir väl att åka in till stan nästa helg eller nåt. Vet inte riktigt. Ska försöka att trycka in det tillsammans med skolan. *Suck!* Men, jag ska tänka på att jag har underbara vänner och att i Mars kan jag köpa mina käraste väska! ;D

Puss och Kram, så bloggar jag imorgon eller senare ikväll.
Bye.

I Mars är det här förhoppningsvis min!

Blev helt kär i den här väskan från Topshop. Ungefär 400 kr så i Mars när jag har 600 kr kan jag köpa den!! Läängtar. Kommer i och försig inte ha så mycket pengar kvar då men jag har ju presentkort och sånt från födelsedagen. :D Lägger in bilder från helgen senare. <3
Bye.
P.S bilden är från Topshop.


Wooop Wooop


Har fått jättefina presenter!! Visar de imorgon tillsammans med resten av mina presenter. :D Vi tyckte att Molly var bäst i Melodifestivalen. Vi röstade till och med. Då förstår ni hur bra hon var. ;) Men nu måste jag gå. Ska leva i nuet. Puss och Kram!
Bye.




Bakning

Nu blir det bakning innan jag börjar göra mig i ordning för kvällen. :D Puss och Kram.


Goooodmoooorgon!!

Godmorgon! Idag är det lördag och vi vet ju alla vad det betyder. Tjejerna kommer hit!!!! <33 Men först ska det handlas och städas. :D Men bloggar senare. Dagens outfit plus tröjan från Hollister kommer här nedanför. Min arm täcker C på Coast om ni undrar. ;D
Bye.


Morgondagen

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men igår fyllde jag år och idag har jag varit i köket och sen tagit det lugnt. Men jag ska försöka fixa ett inlägg imorgon där jag visar lite shopping eller nåt. Men jag tänker att jag väntar med att lägga upp bilder på mina födelsedagspresenter eftersom att jag ska få lite i helgen också. <33 Imorgon ska jag gå upp hyfsat tidigt och åka och handla alla de saker som behövs till kvällen, sen ska jag även baka, städa, fixa i ordning allt och fixa mig själv lite. <33 Det verkar som om mina vänner också har en hel del att göra imorgon. Ska bli så spännande att få se vad de sr hittat på för presenter. <33 Men det viktigaste är ju att vi får vara tillsammans. <33 Planerna för imorgon blir middag, hög musik, handling av godis och film, Melodifestivalen, film+ massor av gott, ansiktsmask+skvallertidningar, eget skvaller+pluss massa annat snack, stanna uppe lääänge, vakna helt förstörda och äta en god frukost innan de ger sig av. <33 Hoppas att det blir som planerat och att det blir roligt! :D
Bye.


Kommer inte på någon bra rubrik

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag hade tänkt skriva ett inlägg lite senare med vilka saker som jag fick i födelsedagspresent. Men vad jag ska jag skriva nu? Jo, jag kan ju berätta att jag har fixat mina naglar, de blev inte riktigt som jag tänkt mig, vet inte om jag ska ta bort de eller ha kvar de ett tag till. Problemet är att jag har strykit på skulpteringsgele och Geleaktivator så det är jättesvårt att få bort. Men men. Jag får väl ha kvar de ett tag till, i alla fall tills jag har hunnit skaffa ett medel som man ska använda för att få bort lösnaglarna med.
Stod i köket idag. Det var inte kul alls. Man har inte så mycket och göra och sen när man har det så är man rädd att det ska gå för fort att bli klar för då måste man fråga igen vad man ska göra. Aja, nu är det avklarat ialla fall och jag fick sluta vid lunch så det var ju skönt. :D Imorgon blir det städning, liiite pluggning men inte för mycket!, bakning, handling, fixning och firning med tjejerna!!! Supermysigt men mycket som ska ordnas! Men det kan ju vara kul det med! :D Men nu ska jag gå, bloggar sen!

Bloggar senare

Bloggar senare, har fullt upp just nu. Ett litet smakprov på vad jag gör just nu.


Födelsedags outfiten (stavning?) och ett smak prov på shoppingen från idag

Visar det jag köpt idag och det jag fick i present lite senare, samt berättar om mitt första besök på Hollister.
Bye.
P.S tack till Hedda och Evelina som skrev fina inlägg till mig på deras bloggar!! Länkar kommer här: www.heddassommar.blogg.se och karak.blogg.se. Jag skriver från iPhonen nu så jag kan inte göra så att det blir länkar som man kan trycka på och sedan komma direkt till sidan med. Men men. :D Nu ska jag byta om till mjukiskläder och bara njuta av att jag fyller år.
P.S gånger två: Jag vill bara säga tack till mina underbara vänner som har gjort och gör min födelsedag till den bästa!!! Längtar till helgen!!! <3333


Jag har de finaste vännerna i HELA världen!!!!! Tack så JÄÄÄÄTTEEEMYCKET. <333333

Nu är det bara att hoppas att någon utav de ser det här, men även om de inte gör det, tack så JÄTTEMYCKET!!! <33333


ONE DIRECTION!!! <3333

Okej, kom nyss på att jag typ inte kan komma på någon bättre rubrik en ONE DIRECTION!!! MEN DET ÄR FÖR ATT KAG ÄLSKAR DE, OCH CAPS LOCK. ;D ;P Det är ju Alla hjärtans dag idag. Och det är tur att jag har One Direction för då bryr jag mig inte om att jag inte har nån pojkvän ( för jag har ju redan 5 stycken). <333 Men nu ska jag lyssna klart på lite musik och kolla på 1D videos och sen sova. Godnatt. <33 P.S Snälla ta inte de här bilderna och lägg upp nån annanstans. Tack på förhand. :)


Tisdag

Hej, kan fortfarande inte fatta att jag har sett ONE DIRECTION!!! JAG HAR SETT ONE DDIRECTION!!!!! <333333 DE ÄR SÅ SNYGGA, VACKRA, ROLIGA OCH HEEELT UNDERBARA!!!!!!!!!!!!! <3333 Jag kommer alltid att minnas den dag då jag såg de för första gången!!!! <333 I alla fall så hade jag tänkt säga att jag var i skolan idag också. Asså det här med Allla hjärtans dag är jättefint men det är så töntigt vad vissa personen gör för att få uppmärksamhet. Men i alla fall. Denna dag ska man tänka på saker som man blir glad av och det har jag faktiskt varit ganska bra på då jag bara har gått runt och tänkt på ONE DIRECTION!! Jag gick typ runt som en robot och tänkte på igår!! <333 Men nu ska jag göra lite franska. Det är den enda läxan den här veckan så det är ju ändå skönt. P.S fyller år i övermorgon!!!!!!!! LÄNGTAR!!! Och i helgen blir den firing (ett nytt ord! <3) med tjejerna!! <3333
14 år, here I come!!! <33333333333
P.S gånger 2: Jag har sett ONE DIRECTION!!!! <3333333image description
Underbara HARRY STYLES!!
image description
Kanske ska ha den här bilden som tavla (eller så tapetserar jag den bara över hela taket så att det ser ut som om de tittar ner på mig!!!!!). <33333333

1D!!!!!! ❤❤💗💗

Nu börjar jag förstå att jag faktiskt har sett DE och att DE har sett MIG!!!!!!! Asså jag är så glad!!!!!!!!!! Dagen till ära (inte för att det är Alla hjärtans dag för det bryr jag mig inte så mycket om) utan för att ONE DIRECTION ÄR DET BÄSTA OCH SNYGGASTE BANDET NÅGONSIN!!!!!!! Så har jag på mig en tröja med Storbritanniens flagga!!!!!! ❤❤❤❤❤💗💗💗💗💗🆔🆔🆔🆔🆔🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧


One Direction!!!!!!!

Jag har träffat de snyggaste och underbaraste människorna på hela jordklotet!!!!!! ONE DIRECTION!!!!! <33333 Jag såg LOUIS TOMLINSON. ASSÅ HAN ÄR SÅ SNYGG!!!!!!!!!! OCH VACKER!!! SAMMA SAK MED HARRY STYLES!!!!


Söndag kväll

Ska fixa lite saker på datorn och mobilen innan jag målar naglarna med ett nagellack som ska hjälpa de att växa och bli starka, samt smörja in ansiktet med en ansiktsmask. Men jag kanske bloggar senare ikväll eller imorgon.
Bye.

På Max med Hedda


Snart så...

Snart fyller jag ju år. Och jag är så shoppingsugen att jag inte vet vad jag ska göra. Sitter och tittar på massor av snygga kläder som jag skulle vilja ha. Några av de kommer från Hollister och det är ju inte direkt den billigaste affären. Jag får väl köpa något där någon gång, kanske ett linne. Det står att de kostar 24 euro, hur mycket blir det i svenska kronor? Vet inte om jag ska önska mig det. Jag måste ju ha provat det först. Eller så får jag tjata på mamma och pappa att köpa en tröja eller något därifrån. Jag vet att jag antagligen låter som en bortskämd unge men jag vet inte vad jag ska göra. Måste få shoppa. Men somsagt så fyller jag år snart och pengar/presentkort står näst först på önskelistan efter en Ziperall. Jag önskar mig även lite nagelvård. Har även någon idé om att jag ska fixa mina naglar på en riktig salong. Detta är dock dyrt men jag kaaanske skulle ha råd med det om jag skippade shopping och la ner alla mina sparade pengar på detta. Åhh, jag vet inte hur jag ska göra. Ska prata med mamma om det. Man kan ju i och försig göra egna naglar... fast det kostar kanske ungefär som att gå till en salong... ska jag önska mig det också. Aja, jag vet inte. Får prata med mamma. Men nu ska jag försöka att få lite vila. Är ensam hemma så det är alldeles tyst. Men men. Godnatt och förlåt om detta blev ett jobbigt, bortskämt inlägg.
Bye. 




Vilken söt spargris, eller hur. Att ha en sån kanske skulle göra det lättare att spara, eller?

One Direction på Storbildsskärmen 💗💗

Kopplade in Ipaden i TV. 💗💗💗🆔🆔🆔


FF+Melodifestivalen


Melodifestivalen

Hej, som ni kanske vet så är det snart dags för Melodifestivalen. Det ska bli spännande (nä kanske inte, men ändå). Men måste gå nu.
Bye. 

Godnatt

Lägger mig tidigt ikväll. Ligger nersjunken i min dunkudde med mitt duntäcke och min supermysiga filt och bara myser. Så nu säger jag godnatt. Godnatt. 😊
Bye.


Teenagerpost

Det ögonblicket när du sitter och deppar och lyssnar på din favorit musik och kollar på teenagerpost och inser att du inte är ensam om att ha det jobbigt, utan att det kallas att vara TONÅRING. 💗💗💗❤❤❤


Heeelg

Hej, nu är det helg och det känns väl skönt. Under hela veckan längtar man till helgen men sen när helgen kommer och man inte har något roligt inplanerat så känns det lite tråkigare. Jag vet att jag ska träna för det har jag inte gjort på jättelänge med tanke på skolan. Men jag tittade precis på veckobrevet för nästa vecka och det ser inte ut som om det ska vara några prov då. Tyvärr så har jag tre prov näst, nästa vecka. Så då måste jag ju plugga den här veckan inför de. För nästa helg tänker jag inte plugga då jag ska fira min födesledag. Jag fyller år på torsdag, sen ska jag tyvärr stå i köket på fredag vilket känns tråkigt men det är i alla fall inte på min födelsedag. :) Sen ska jag i alla fall fira med mina kära vänner. Och om det ska firas!! Jag har lite ideér men de måste slipas lite mer. Jag kan säga att det involverar god mat och snacks (låter lite töntigt att säga men men). Vet dock inte om vi ska göra något mer, men vi får se. :D Sen ska jag även firas lite på söndag också. Det ska bli kul. Jag behöver något kul att se fram emot. :D Idag har jag inte gjort något speciellt. Mest gått och väntat på ett viktigt samtal, som jag inte har fått. :'( Vet inte riktigt om jag ska gråta eller gråta. *Suck*. Aja, jag antar att det kommer fler chanser.
Bye.

Önskelista

Jag har inte riktigt något att göra så jag tänkte att jag kunde göra en önskelista på det jag önskar mig. :D

1. En ziperall! :D



Antingen den här eller den här:

De är supermysiga och fina om man kan ha de när man ska sova över med kompisarna, när man åker skridskor, går och handlar eller bara när man vill chilla. <33

2. En jättefin rosa, stickad tröja från Monki som blir fin till ett par jeans eller tights på vintern och till ett par shorts på sommaren. :D

3. Pengar och Presentkort. :D

Det var det. Kort och enkelt. Jag vet inte riktigt om jag önskar mig något mer. Pengar och presentkort är ju bra för då får man välja lite själv vad man ska köpa och så. :D
Men nu ska jag avslutade detta inlägg.
Bye. 


Rosor

Fick de här vackra rosorna idag för det är min namnsdag. Blev jätteglad. 😊


Matte och musik

Hej, har inte kunnat blogga idag för jag har ju varit i skolan. Hade fys på gympan. Gick inte så bra för det var en sak... och så var det massor av jobbiga saker som man skulle göra. Men men. Sen hade IUP, franska och nytidskryss. Så vi slutade tidigt idag. Gick direkt hem och duschade. Tänkte även att jag skulle börjat med att göra matten efter att jag duschat, men sen fastnade jag framför datorn. Men ska börja med matten snart. Har bara några uppgifter som jag ska göra. Är jäätttesugen på att shoppa!! Men jag har ju lovat mig själv att jag ska spara mina pengar i en månad till. Och jag fyller ju år snart så då kan man ju önska sig lite saker. ;D Skriver en önskelista snart. Jag vet att jag har skrivit det typ fyrtifem gånger men jag ändrar mig. Men är ganska säker nu. ;D Aja. Nu ska jag göra matte. Bye.

Lyxigt

Lyx!! 👍😄


Listan

Nu har jag egentligen idrott men vi har biptest och jag har redan gjort mitt så jag får vänta lite nu medan killarna gör sitt. Jag hade tänkt svara på den här listan. Men eftersom att jag inte har nånting att göra så svarar jag på hela istället för att dela upp det på flera dagar. Så här kommer den:
ett: 5 saker jag gillar
två: 5 saker jag ogillar
tre: 5 personer jag vill träffa
fyra: 5 platser jag vill besöka
fem: 5 saker jag vill göra innan jag dör

1. Min IPhone, mina vänner, god mat, min familj och min säng.
2. Prov, jobbiga läxor, orättvisor, insekter, jobbiga människor.
3. Den här var lätt: Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Nail Horan, Zayn Malik. <333
4. Paris, Hawaii, New York, Miami, London, Malaysia.
5. Träffa One Direction. De är fem personer så. ;D


Hej från hon som inte bloggat på hela dagen

Jag har faktiskt en ursäkt till varför jag inte bloggat. Skolan och läxor. Där har ni det. As simple as it is. ;) Men ska försöka att blogga lite mer imorgon. Jag har ett NO prov kvar som jag hoppas kunna få godkänt på och sen är det några engelska glosor också. Och en text. Och sen tills på torsdag så är det en text på franska och tills på fredag en matteläxa. :) Men nu ska jag kolla lite på saker som jag kan önska mig till min födelsedag. :D Och sen sova såklart!! :D P.S jag hade tänkt köra lite med den här:
Dag ett: 5 saker jag gillar
Dag två: 5 saker jag ogillar
Dag tre: 5 personer jag vill träffa
Dag fyra: 5 platser jag vill besöka
Dag fem: 5 saker jag vill göra innan jag dör
Och jag måste medge att jag har tagit den från Heddas blogg. :D Men tänkte att det kunde vara en kul grej. Jag börjar imorgon. :D
Bye.


Godnatt

Godnatt från en skoltrött, icke pluggande, 1D nördande tonåring som bara vill slippa prov och älskar att se på One Direction videos istället för att plugga. Godnatt.


Skooooltrööööött

Jag är så skoltrött att det inte är sant. Jag orkar bara inte göra läxorna. Jag känner mig seriöst LYCKLIG när jag får äta eller gå och lägg mig för att då har jag en anledning till att inte plugga. Jag hoppas att jag har koll på SO:provet men man vet ju aldrig. Man kam ju glömma bort saker när man sitter r med pennan i handen. Och så har vi SO som sista lektion också så man måste gå och tänka på det hela dagen. Och så kanske man tänker att man ska få vila sen när man kommer hem, men nej. Då ska man tydligen plugga för ett TILL prov som dessutom är helt oförståeligt. Och jag vet att det finns människor som har det mycket värre än jag... så jag ska sluta klaga, tänka de som har det värre än jag och bara plugga.
Bye.
P.S skrev texten snabbt så kan ha blivit något stavfel.


Plugg, Plugg Plugg

Nu ska det pluggas. Har ett prov om Jesus imorgon och sen ett jättejobbigt No:n prov på onsdag. 👎 Men men. Man får göra sitt bästa helt enkelt. Aja. Nu måste jag gå och plugga.
Bye!!


Paj!!!!!

Äter paj med Hedda. 😊


Sista inlägget på ett tag

Tänkte bara lägga en in en bild på dagens outfit och även säga att det här kanske kommer att vara det sista inlägget på ett tag. Jag vet inte om jag kommer att skriva något litet då och då men just idag måste jag ta en paus från bloggen då hela dagen kommer att ägnas åt pluggning. Wihoo!! Nä men det är lika bra att jag sätter igång.
Bye.


Skolaaaa....

Hej, jag vill bara säga att jag antagligen inte kommer att blogga så mycket denna vecka då jag har ett stort SO prov, ett svårt No prov, engelska glosor, franska glosor och en matteläxa. Åhhh, jag orkar inte. Hur tänker lärarna när de lägger två stora prov på samma vecka blandat med massor av andra jobbiga saker. Jaja. Jag ska göra mitt bästa och försöka att inte bryta ihop totalt. Nu ska jag plugga, plugga, plugga och sen väntar en kväll med hämtmat och Melodifestivalen tillsammans med mina systrar. Mys. :D Puss och Kram.
Bye.

Det jag har fått

Tre vanliga baströjor. Ett par ljusrosa jeans. En röd jacka. Ett ros träningslinne.


Shopping

Visar snart vad jag har fått. Ska bara ta en dusch först. :D Ska använda mina nya hårprodukter som jag köpte idag. De ska förhoppnings vis hjälpa mot min torra hårbotten. :)
Bye.


På stan

Visar lite senare vad jag fått. :D


Två mysoutfits från veckan.

Om jag fick välja så skulle jag bara ha mjukisbyxor, linne och en skön tröja till. Skönt och snyggt. Jag kanske ska köpa ett par, lite dyrare mjukisbyxor sen när jag får pengar men jag vet inte...Men men. :D Vi får se.
Bye.


Kreativt album

Jag kan säga att det fortsätter såhär. Haha. Men är man besatt så är man. Om ni undrar varför det är samma bild flera gånger så är det för att jag håller på och redigerar de. <33


Bloggar senare.


Dagens outfit


Dröm

Jag drömde mitt livs bästa dröm inatt. Jag önskar att jag aldrig vaknat ur den utan bara fått fortsätta drömma. Men sen vaknar man och tänker, JA nu ska jag gå till skolan och ha det underbart ( jag är sarkastisk.) jag är både lycklig och glad för att jag har fått drömma den här drömmen, men samtidigt sur och ledsen för att jag vaknade. :( Men nu ska jag ändå gå till skolan. Det finns en pytteliten liten chans att det kan bli lite bra där också.
Bye.


Franska

Nu försöker jag göra lite franska med söta Hedda. ;P


Krulligt

Sov med flätor inatt och resultatet blev så här. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Stort och fluffigt blev det... Men men. Jag ju inte direkt göra något åt. Men nu ska jag ta och äta frukost och sen gå till skolan. Är själv på gympan idag för Alex ska till tandläkaren. Pepp pepp pepp. Nä, men det är bara en lektion och om de säger typ "kan alla dela upp sig två och två" så kommer jag vara helt mobbad men så får det väl bli i så fall... Aja. Hejdå.
Bye.


RSS 2.0