Dålig uppdatering

Hej! Jag förstår inte. Jag menar jag sitter ju ändå ganska ofta och länge framför datorn men ändå orkar jag inte blogga. Men jag ska försöka att bli bättre och orka lägga upp bilder och så. :)
Idag har jag varit och bada i eriksdahlsbadet med Hedda och Emmy och det var både mysigt och roligt. :)
Jag och Hedda bestämde oss för att åka och shoppa imorgon och det ska bli kul. :)
Skriver imorgon.
Bye.

Nya naglar?

Hej! Jag sitter och tittar på lite olika videos där de gör nagel konst för att kunna få insperation. Är verkligen sugen på att måla mina naglar men jag har redan en design och jag vet inte om jag ska försöka att ha kvar den eller göra en ny. Men chansen att jag ska bli missnöjd med den nya designen är ju ganska stor. Fast då kan jag ju alltid göra om den design jag har nu. Vi får se hur jag gör. Men om jag gör en ny design så lägger jag upp bilder på den sen. :)
Bye.

Kom inte på en rubrik

Hedda om du ser det här kan du väl smsa mig! :D

P.S till alla som läser min blogg, jag har ingen riktig lust att blogga idag men kanske slänger upp något inlägg senare. :)
Bye.

Bloggläsare

Hej! Ni som läser min blogg kan väl kommentera, även om det "bara" är du Hedda. :)
Det skulle vara kul att få reda på vilka ni är om det nu inte "bara" är Hedda. :)

Klippning

Hej! Idag satte jag klockan på halv elva och vaknade även då. Men jag var så trött att jag bara vände på mig och somna om. Vaknade halv tolv istället och bestämde mig för att inte sova mer än så. Gjorde egen lunch idag och det var väl typ det gjordes mellan kl.12-16. Dushade också.
Sen mötte jag upp min mamma på bussen och åkte med henne till frisören. Mamma färgade håret och jag klippte mina toppar lite. Vi var hos frisören ganska länge och när vi kom hem skulle bara vi två äta och vi var för hungriga och trötta för att laga vår egna mat, så vi satte oss i solen och åt thaimat istället.
Nu sitter jag vid datorn och gör inget speciellt. Tänker på en sak som gör mig lite fundersam...

Bye. 

Skateboard skada

Hej! Idag gick jag upp ganska tidigt. Redan klockan 11 faktiskt. Det är ganska tidigt för mig eftersom att jag i vanliga fall brukar gå upp typ halv ett.
Men i alla fall, jag var uppe tidigt och fick då ett sms från Hedda som frågade om jag ville göra något. Jag cyklade dit och vi gjorde en våffelpicknik och gick och satte oss på hennes gård. Efter en stund fick vi för oss att vi skulle ut och åka skateboard (fråga mig inte varför, det är för pinsamt) och vi tog även med oss kameran för att kunna ta några bilder. Det gick väl ganska bra att åka skateboard och vi fick några bra bilder men när det var min tur att åka efter Hedda, jag tror att det var tredje gången, så tog jag vart på något konstigt sätt och när jag skulle ställa mig upp på skateboarden snubblade jag och trampade först på min ena tå, sedan trampade jag snett och till sist avslutade jag det hela med att landa på armbågen och handen. Armbågen sved lite men det var egentligen foten som gjorde ondast. Så fort jag försökte att gå på den så gjorde det ont.
Hedda var tvungen att hjälpa mig hem till henne där hon plåstrade om mig. :)
Sedan cyklade hon med mig på pakethållaren hem till mig så att jag skulle slippa cykla själv och väl hemma tittade vi lite på Solsidan. :)
Nu är foten bättre men jag kan fortfarande inte riktigt gå ordentligt.
Men ska nog snöra om bandaget lite hårdare, så jag får mer stöd eller vad man ska säga.
Det här inlägget blev ganska långt och det mesta handla om min "dramatiska skada", så nu ska jag ta och runda av med att berätta att jag ska klippa mig imorgon. Det blir inget uppseende väckande direkt utan bara lite klippning av topparna och kanske lite mer. Hoppas att min hår kommer kännas lite friskare efter det. :)
Imorgon kommer jag att gå upp ungefär samma tid som idag, kanske bloggar då.
Bye. :)

Sex and the city

Har varit med Hedda nästan hela dagen. Åt lunch på Max och nu ska vi titta på Sex and the city 2.
Bye



Jag kommer hem

Hej! Jag kommer hem imorgon. Bloggar då. :)


Midsommar

Hej! Idag är det midsommar och jag ska lägga sju sorters blommor under kudden. Jag har redan en kille som jag skulle vilja drömma om. (Hedda och du läser det här så börjar killen inte på S utan på T, men S är också ganska söt.) :)


En liten fin bild dagen till ära:


Mina underbara vänner. <33 :)


Det är ju ändå i Sverige som jag firar midsommar.

Ha en underbar midsommar och glöm inte att lägga sju sorters blommor under kudden så att ni kan drömma om er framtida man/hustru. <-- Om nu har tur. :)

Åker till landet

Jag åker till landet om någon timme eller så. Jag har redan packat allt. Datorn följer inte med eftersom att det inte finns något trålöst nätverk. Mamma kanske ska ta med sig Ipaden men internet blir ju fortfarande segt. Men jag ska fixa lite tidsinställda inlägg åt er. :)

Dagens väska

Dagens väska
Bilden blev suddig av någon anledning men man ser ju ändå.
Dagens väska såg i alla fall ut såhär.

Innehållet i väskan:

Denna bild blev också lite suddig men jag ska beskriva innehållet åt er.
1. En Louis Vuitton väska (fake men den är fin ändå).
2. Ett litet rosa fodral med blommor på som man kan ha sina hmmm... bindor i.
3. En rosa Louis Vuitton plånbok (fake men den är fin ändå).
4. En vit samsung mobiltelefon.
5. En "klämma" (vet inte riktigt varför jag har den i väskan men den är ju rosa. :)
6. Locobase, en hudkräm som jag använder ibland.
7. En Ipod Touch men hörlurar och ett creméfärgat fodral.
8. En remsa.
9. Två kronor som jag fick av Hedda :)
10. En godispåse. :)
11. Nyckar med ett får på (hade inte med de på bild. :)

Det var dagens väska. Jag kanske lägger upp en till dagens väska med saker som jag ska ha med mig till landet.

P.S en liten applåd till mig som fixade bilderna och det. :) *stolt*
En till bild eller video kanske kommer upp senare idag annars blir det imorgon. :)
Bye.


Problem med bilderna

Jag har problem med bilderna. Jag kan inte överföra bilderna från kameran till bloggen. De bilderna som redan ligger på datorn funkar att ladda upp. Men jag jobbar på problemet och vi får alla hålla tummarna helt enkelt.


Ny blogg, en fungerande blogg

Hej och välkomna till min nya blogg. Denna blogg har samma konsept som min förra blogg men på min andra blogg kunde man inte lägga in bilder vilket jag hoppas att man kan göra här.
Jag har nämligen förberett med massor av roliga bilder och videos. Tyvärr kommer inte alla komma upp samtidigt utan jag kommer att sprida ut inläggen så att de hamnar på olika dagar eftrersom att jag kommer att vara borta i helgen och inte kunna blogga. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0