Mysigt

Vem säger att matte inte kan vara mysigt. :)


Första advent

Hej. Idag är det första advent och jag har lyckats sätta upp ljusslingor på båda balkongerna, satt upp små snöflingor på fönsterna, hängt upp min ängel, ställt fram ljusstakar och bakat lussebullar medan jag lyssnade på julmusik. :) Härligt.
Bye.


Chanel

Visst ser du ut som Chanelmärket. Det är det såklart inte men visst skulle det vara coolt om det fanns ett Chanel hotell här i stan. :)
P.S bilden togs idag när jag var i stan.


Fika

Hej. Igår var jag och mina kompisar och fikade efter skolan. Det var jättemysigt. Sedan åkte jag, Alexandra och Emmy till stan och kollade runt lite. Tog några bilder när vi fikade. :)


Ändrad önskelista

Heej. Här kommer en något ändrad önskelista. :D

1. En rosa Ziperall


2. Kanske ska önska mig en mobiltelefon men jag vet inte vilken.

3. Kanske ska önska mig Urbanears i födelsedags present istället för i julklapp. Får se hur det blir.





4. Presentkort på H&M



5. Body Butter Duo från Body Shop



6. Och kanske ett presentkort på Åhléns så att jag kan köpa massor utav nagelsaker som jag vill ha. :D

Bilder från Heddas dator


Te hos Hedda

Hej. Är hemma hos Hedda nu med Evelina och Emmy. Vi dricker te, lyssnar på musik, pratar, gosar med katten och har det allmänt mysigt. :) Det är fredag imorgon och jag och tjejerna har bestämt att vi ska fika efter skolan. :D Har matteprov imorgon och det känns väl sådär. Men ska kolla lite på det ikväll. :)
Bye.


Skola

Hej. Hade tänkt blogga igår men först när jag kom hem så gjorde jag läxor och sen tog jag det bara lugnt. Idag ska jag träna på lite saker inför matteprovet på fredag men det jag gör senare. Men ska duscha nu.
Bye.


Ingen rubrik

Hej. Idag var jag i skolan som vanligt. Sen gick jag hem och duschade och satte i linserna och nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag borde göra lite läxor men jag är trött och orkar inte. Det påminner om att jag borde att ha börjat med läxorna direkt istället för att sätta mig framför datorn när jag kom hem. Men men. Nu ska jag i alla fall göra engelska läxan som är tills imorgon. :)
Bye.


Efter bilderna

Delade upp inläggen.


För och efter bilder på dagens städning

Som ni ser så har jag städat nästan hela dagen. Det känns jätteskönt nu så det var verkligen värt alla timmar. :) Har sorterat i garderoben och slängt och skänkt bort massor av kläder som jag inte använder så nu har jag rotat fram lite saker som jag nästan har glömt bort och så finns det plats för lite nya saker också. Hihi. :) jag lägger in några bilder från städningen och även kvällens outfit.


Rekord

Hej. Rubriken säger allt. Jag slog mitt personliga rekord idag. :)


Städ och läxdag

Idag är det städning och läxor som gäller. Wiiihooo. :)
Bye.


Breaking Dawn

Hej. Jag ville bara säga att filmen var JÄTTEBRA!!!!!!! Och jag kommer nog att se den igen. :)
P.S lägger in några bilder på mig och tjejerna. :)


Önskelista

Hej. Tänkte lägga in ett inlägg med min önskelista. Har ändrat den några gånger och kanske kommer att göra lite fler små ändringar, men jag är ganska säker ändå :D

1. En rosa Ziperall.


2. Rosa Urbanears

P.S finns även i ljusrosa som jag kanske ska önska mig.



3. Presentkort på H&M.




4. En väska från Ordning Och Reda som jag tyvärr inte har en bild på

5. Body Butter från Body Shop.


6. Nagellack, kanske från Essie men de är väldigt dyra.



Det var dey jag kunde komma på. :D

Bye.

Breaking Dawn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej. Ikväll ska jag och tjejerna gå och se Breaking Dawn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är jättepirrig och glad. Nu ska jag bara göra lite svenska och sen bara ta det lungt. Kanske till och mer sover en liten stund. :) Ska fira mamma ikväll också eftersom att det är hennes födelsedag. :D
P.S jag vet att det blev ett kort inlägg men jag skriver mer sen. :)
Bye.

Deja vu

Rubriken är nog felstavad men i alla fall. Har gjort franska läxan hemma hos Hedda och det var det här med franska läxan som var deja vu, i alla fall lite. Den här veckan har vi typ 50 glosor i franska till torsdag. Kan typ lite mindre än hälften. :) *tumme upp*. Nu har vi en liten paus men kanske pluggar lite mer sen. Efter middagen ska jag göra engelska läxan som vi har till imorgon. :) *tummen upp*.


Pappakakor

Bakade kakor idag till min pappa eftersom att det är farsdag idag. :)


Första skoldagen efter höstlovet

Heej. Ja, som ni kanske ser så är den första skoldagen efter höstlovet avklarad. Det gick väl ganska bra men jag skulle inte säga att det var kul. Skolan fyllde 5 år idag och det bjöds på gräddtårta med kiwi och strössel. Jag lyckas då tappa hela lagret med tjock grädde rakt ner på mattan. Lite pinsamt. Men torkade upp det sen. Annars så var tårtan god. :D På fredag har jag ett SO:prov och egentligen så behöver jag inte plugga just idag men kanske gör det lite imorgon. Är ganska säker på svaren men ska få lite mer information imorgon. :D
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag har gjort lite utav en franskagrej som jag ska lämna in imorgon och även tränat lite på en engelskagrej så egentligen kan jag bara ta det lungt nu. Skulle behöva göra lite matte också då jag inte kunde koncentrera mig idag på lektionen. Men nu ska jag gå.
Bye.

Lunch med Hedda (igen)

Heej. :) Idag hade jag och Hedda tänkt vara utan varandra för omväxlings skull. Men efter ett tag tog vi kontakt och bestämde att vi skulle mötas i stan. Efter att ha stått och väntat på Hedda ett tag så kom hon äntligen och vi åkte då till Kungshallen där vi åt lunch. Vi åt båda tacos (suprice) :D. Och eftersom att vi hade brist på pengar så åkte vi hem sen. Och nu är vi hos mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men ska gå nu. Imorgon är det skola, Wiiiihoooo.
Bye.  

Godnatt

Nu ska jag sova. Ses imorgon.
:)


Idol

Sitter och tittar på Idol. Bloggar mer senare.


Häng med Hedda

Heej. Nu har jag och Hedda ätit på Max och även hyrt en film. Den här gången blev det Bad teacher.



Har även tittat igenom lite bilder från Hälla, längtar tillbaks!!!!!!!!

Men nu är det ju snart vinter och kallt så jag får vänta.

Bye.

Lunch

Heej. Jag ska snart gå iväg och möta upp Hedda, vi ska äta lunch tillsammans. :) Vi kan tydligen bara vara ifrån varandra i några dagar innan vi måste träffas. :D Men nu måste jag gå. Bye.

Ingen rubrik

Heej. :D Jag har ju redan berättat om vad jag skulle göra idag. Jag och mina föräldrar har fixat ett bankomautkort(stavning?) till mig och så har jag bakat en kaka och sen kom mina kusiner och åt middag här. Min lärare i SO sa att jag kunde få göra läxförhöret på fredag istället för på tisdag så då hinner jag plugga lite mer eftersom att jag har varit förkyld och missat lite. :D Jag hoppas på att kunna hitta på något med någon imorgon. :) Bye.

Äppelkaka

Bakade äppelkaka idag.


Dagens outfit

Stickat, rosa och från H&M.


Plugga på lovet

Heej. Jag började dagen med att sova till typ halv elva när jag hade satt klockan på 09:30. Men i alla fall, då började jag plugga liiiiiite inför ett prov som vi ska ha på tisdag, försöker fortfarande få tag på information. Men det ska nog gå bra. Jag tänkte att det var bra att börja tidigt. Ska nog även göra lite matte och sen baka en äppelkaka innan jag åker och träffar mamma och pappa. Vi ska nämligen skaffa en bankomatkort (stavning?) och sen blir det middag med mina kusiner.

Men nu ska jag nog spela lite Sims.
Bye.

Skype

Nu ska jag snart skypa med Hedda och försöka spela Sims samtidigt. Bye


Ny fräsh desing!!

Heeej. Som ni kanske ser så har det ändrats lite i min blogg. Det är min duktiga kompis Hedda som har fixat det. Det är mycket rosa och det tycker jag om. :D

Idag har jag varit med Hedda hela dagen. Vi möttes tidigt på morgonen och åkte båten över till Söder där vi gick en liten promenad till Ringen. Sen åkte vi till Hötorget och åt på Kungshallen. Jag åt från Taco Bar och Hedda och åt kebab. :D Sen gick vi och tittade lite på H&M men vi hittade inget speciellt. Sen åkte vi hem till Hedda och det är där vi är nu. Vi har ätit pannkakor och spelat Sims 3. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Men nu har jag inget mer att skriva om.
Bye.

RSS 2.0