No plugg

Sitter och fikar och pluggar med Emmy och Alex. Mys! <33


Tisdag

Slutade skolan tjugo över så gick hem och satte mig på trädäcket i solen (som just nu är bakom molnen) och gjorde liiite franska. Sitter fortfarande där men hade tänkt gå upp till lägenheten snart och kanske baka kladdkaka. Känner mig lite snuvig och förkylningen har liksom inte riktigt brutit ut än. Suck.
Men nu ska jag resa mig härifrån.
Bye.
P.S har på mig mitt fina linne från London. Åhh!!! Längtar tillbaka dit!!


Söndag

Började denna dag med en dusch och frukost. Mötte sedan upp Hedda för en promenad runt sjön som avslutades med en liten båtresa.
Precis när jag kom hem träffade förkylningen eller vad det nu är som ett slag i magen. Ligger nu i sängen och har ingen ork till något. Får se hur det blir med allt. Hade ju tänkt mig en söndag då jag kunde få lite gjort men nu orkar jag inte ens röra på mig.
Suck.
Bye.


Blää

Har ätit för mycket godis och mår nu illa. Usch. Känns som om jag ska spy upp det. Fan! Det är inte ens värt det. Ska jag sluta äta godis? Chips måste jag äta för att kunna leva, hemskt va? Men då kan man ju välja lite "nyttigare" chips som inte är så feta och så. Får träna imorgon så känns det antagligen bättre. Att tänka att man kan träna bort det känns skönt även om inte allt försvinner på en gång. Nämen jag ska sluta med godis! Får se hur långt det håller. Ska försöka tänkta lite mer på vad jag stoppar i mig och att jag ska försöka minska mängden.
Önska mig lycka till!
Puss, Bye.


Godmorgon

Har inte bloggat på så mycket denna vecka för jag har haft annat att tänka på och har känt mig nere. Men i alla fall. Dagen igår var helt okej faktiskt. Fick vara mycket med mina tjejer och det muntrar upp. Igår kväll åt vi middag tillsammans och sen gick vi på bio. Vi såg The hunger games och jag hade inga förhoppningar direkt för jag ville inte bli besviken, och det blev jag verkligen inte. En utav de bästa filmerna jag sett. Klart bättre en Twilight! Grät till och med! Nu ska jag leta reda på böckerna också för de är säkert lika bra som filmen. :D
Denna har jag bara en sak inplanerad och det är att jag ska till optikern för synundersökning och sen ska jag titta på nya glasögon, det är dags för det nu. Hoppas även på ett par nya solglasögon. Det är verkligen tråkigt att inte kunna ha vilka solglasögon jag vill utan att jag måste ha slipade. Jag menar jag blir inte blind om jag har vanliga men jag får ont i huvudet och mina ögon måste anstränga sig mer.

I alla fall, nog om mina ögon. Hedda länkade till en Larryfan-fiction på facebook. Hade hört talas om den tidigare så jag läste lite, inte hela utan Harrys brev och Louis sista brev, Hedda du förstår vad jag menar. Och jag grät så att jag skakade. Någon som inte verkligen älskar Larry kan riktigt förstå tror jag. Den var UNDERBAR!!! Och jääääättesorlig även om den slutar lyckligt för de båda i slutet. Den person som skrivit denna fan-fiction kan VERKLIGEN SKRIVA!!! JÄTTEDUKTIG! <33

Annars då? Jo jag är pank. Om man inte räknar med några kronor. Denna månad har varit lite rörig när det gäller pengar eftersom att när jag var i London så fick jag massor av pengar från mina föräldrar så att jag kunde shoppa. Och när jag kom hem fick jag pengar igen så att jag kunde fika. Och sen fick jag pengar igår till bio och mat. Så nu kan jag inte få mer pengar av mina föräldrar utan får vänta tills nästa vecka då jag får min månadspeng. Jag är SÄMST på att spara pengar eftersom att jag och mina kompisar nästan ALLTID spenderar pengar när vi är tillsammans. Och det kommer nog att bli jobbigt de sista dagarna av den här månaden, att inte kunna göra något som inloverar pengar. Så mina vänner, om ni ser detta, jag kommer från och med nu att vara den som är "tråkig" och inte köper något eller så. Puss.

Mamma sa förrut att jag kunde få framkalla lite bilder från London och så. När jag säger och så så menar jag bilder på One Direction. <33 Ska leta fram fina bilder. London och One Direction är trots allt en stor del av mitt liv. Älskar de båda! <33

Om typ, två veckor tror jag så ska jag få min spa manikyr som jag fick i present när jag fyllde fjorton. Ska bli kul Vi får hoppas att mina naglar på höger hand växer ikapp med den högra handen.
Spännande "nagelfakta".

Jahapp. Nu ska jag... eh... vet inte vad jag ska göra, men avslutar i alla fall det här inlägget nu.

Puss.
Bye.
P.S orkar inte titta igenom detta så det kan förekomma stavfel, inte med mening. <3

Liams twitcam

Idag gick jag en lång dag i skolan och såklart så ska Liam göra sin Twitcam när jag är i SKOLAN!! Fick panik och ville bara gå hem. Det var under No:n också, som var den segaste lektionen. Och när vi ÄNTLIGEN slutade så SPRANG jag till tvärbanan och åkte hem. Sprang nästan hela vägen hem och nästan RAMLADE in i lägenheten med skor och jacka på. Flåsade som en galning för att jag hade sprungit med tung väska och allt. Skyndade mig att sätta på datorn och hann faktiskt se ganska mycket. Jag vet inte hur många gånger jag tweetade till honom i hopp om att han skulle se mig. Det gjorde han inte. Eller han sa i alla fall inget. Men en dag kommer han göra det... en dag. Älskar i alla fall honom för han gör så mycket för fansen! Älskar de andra också.
Sitter och tittar på hela hans twitcam på youtube nu. Han har sagt Sverige. :D <33
Bye.


Svenska björnstammen

Hej, vet att jag inte bloggat på ett tag men har inte haft något lust och skolan har precis börjat.

Har börjat lyssna på Svenska björnstammen. Vissa av deras låtar är riktigt bra. Idag har jag utvecklingssamtal. <-- spännande!
Idag bytte vi platser i klassrummet. Trodde att det var ett skämt först men tydligen inte. Lärarna ääääälskar att dela på oss och de har någon slags idé om att om vi blandas runt tillräckligt så kommer vi tills slut att bli kompisar med alla. För på gymnasiet och i vuxenlivet så måste man jobba med människor som man inte tycker om.
Och de har säkert rätt men de behöver ju inte göra såhär!

Hejdå.

Svenska björnstammen

Hej, vet att jag inte bloggat på ett tag men har inte haft något lust och skolan har precis börjat.

Har börjat lyssna på Svenska björnstammen. Vissa av deras låtar är riktigt bra. Idag har jag utvecklingssamtal. <-- spännande!
Idag bytte vi platser i klassrummet. Trodde att det var ett skämt först men tydligen inte. Lärarna ääääälskar att dela på oss och de har någon slags idé om att om vi blandas runt tillräckligt så kommer vi tills slut att bli kompisar med alla. För på gymnasiet och i vuxenlivet så måste man jobba med människor som man inte tycker om.
Och de har säkert rätt men de behöver ju inte göra såhär!

Hejdå.

London bilder kommer snart

Ska fixa ett inlägg med bilder från London. Men fixar det när jag fått bilderna från Heddas kamera. :D
Bye.

Packa upp

Bloggar senare.


London

Tänkte bara säga att jag och Hedda har det jättebra här i London. Vi har shoppat en massa som vi ska ta kort på. Puss och Kram.
Bye.


Stanna uppe till iCarly

Jag och Hedda ligger och pratar och försöker hålla oss vakna. Vi ska nämligen titta på iCarly för One Direction ska vara med. Det börjar vid två. 👍 Vi ska försöka. ❤


Vet att förra inlägget blev konstigt.

Ska försöka ta bort det.


Pink+ Skrillex

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2801344/images/2012/pic_197330690.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2801344/images/2012/pic_197330693.jpg" class="image">


Lördag!!

Hej, idag är det lördag och jag håller på och förbereder mig inför resan imorgon. :D Har duschat och målat naglarna. Har dock inte packat... men det gör jag sen. Hedda kommer hit också, lite senare på eftermidagen och hon ska sova här. Saknar henne trots att vi sågs i torsdags. :D
Är lite pirrig inför imorgon och vill att tiden ska gå fort! Ska låta nagellacket torka och sen ska jag fixa lite lunch.
Puss och Kram.
Bye.
Eftersom att jag bloggar från datorn så har jag inte så många bilder, men ni får nöja er med två webcam bilder som jag tog nyss. <3



Instagram

Lägger upp lite bilder på Instagram idag istället för att blogga. Så titta in där. :D
@fannyd98
Bye.


Långfredag

Hej, idag är det långfredagen och den ska spenderas med familj och släkt. Det blir en heldags aktivitet så jag kommer antagligen inte kunna blogga på ett tag. Men men. Glad Påsk!
Bye.


PÅÅÅÅÅÅSKLOV!!!!!!!

Hej! Efter skolan mötte jag upp pappa och vi köpte med oss mat hem. Skoldagen idag var väl okej, jag tycker det var onödigt att vi inte fick vara lediga idag men men. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska sova lite tror jag. Brukar inte sova så här på dagen eftersom att jag brukar må ganska dåligt efteråt. Men hade tänkt sova i typ en timme eller nåt. En liten powernap liksom. Ska kolla igenom lite kläder som jag ska ha med till London sen. Får se till att ha mycket plats över till kläder och annat som jag kommer att köpa där. :) Längtar!
Bloggar senare.
Bye.


Onsdag

Hej, idag var Alexandra sjuk, krya på dig!, så jag fick vara själv på engelskan och idrotten. Det gick ganska bra faktiskt. Vi skulle spela basket på idrotten och i mitt lag var det jag och 3 killar. Kanske inte bästa laget men det gick faktiskt bra och vi vann alla matcher vi spelade. Var lite förvånad själv. :) Träslöjden gick också ganska bra. Det är inte det roligaste ämnet men jag klarade det i alla fall. :) No:n efter var tråkig. Var jättetrött när vi slutade så jag gick och köpte plopp, daim och en tidning. Behövde det. Nu är nästan all choklad uppäten och jag är mätt. Ska läsa lite skvaller i tidning sen och måla naglarna med mitt nagellack som får naglarna att växa. Måste ta hand om mina naglar nu för efter London ska jag få en manikyr. :) Jag brukar vanligtvis göra mina naglar själv och det var jääättelänge sen någon gjorde det åt mig. Så det kommer att bli skönt. Längtar till London!! Snart så. :)
Bye.


Sockerkaka och franska

Hej, medan sockerkakan är inne i ugnen sitter jag och gör franska. Känner mig duktig. :)


Drömsängen+ plus lite annat mysigt

Har börjat sukta efter STORA MJUKA sängar. Fatta vad mysigt att ha en stor säng, ett skrivbord och en garderob och inget mer i sitt rum. I sängen skulle jag ha ett stort mjukt täcke, fluffiga kuddar och mysiga filtar som liksom smälter i händerna för att de är så mjuka. Och sen när man har sleep over (international :) ) så är det bara att alla tränger ihop sig. Åhh vad mysigt det skulle vara med en sådan säng. Men jag har ju en ganska bra säng redan. Men den är inte så mjuk och eftersom att vi skulle montera ihop den själva så blev den inte helt perfekt. Det är ju även en säng som man kan dra ut så att man kan sova två eller tre i sängen. Men då blir det ganska hårt eftersom att man bara ligger på en tunnare madrass (jag sover på två stycken) och sen åker madrasserna issär och bildar en "spricka" som man liksom sjunker ner i.
Kanske ska prata med mamma och pappa. Kan ju ta lite från sparpengar som jag har också. Men först måste jag se så att det får plats.



Den här till exempel. Ganska hög skulle jag tro, med förvaring under.
Från Ikea.
Dock hittade jag inte riktigt någon säng som hade alla de funktioner som jag ville ha. Det är nog ganska svårt. Men en blandning typ av den ovan och den här kanske:

MALM Sängstomme, hög 1 995 kr
Vet att den typ är jättestor men ändå :)


Inte helt fel att ha de här mysiga tofflorna på fötterna. Från Hemtex.


En pläd med ett fint budskap. Från Hemtex.

En mysig filt av micro fleece. Finns i olika färger. Från Hemtex.


Denna filt i en härligt cremig (stavning?) färg är supermjuk och mysig. Från Hemtex.


Belysning är viktigt för att få till den rätta myskänslan. Från Hemtex.


Jag tycker om stora blockljus som man kan använda många gånger. Viktigt då är att ha något under så att stearinet inte rinner ner på fel matrial. Från Hemtex.


Fint tidningställ från Hemtex.


Många fina saker. Blir sugen på att göra om i mitt rum. Tror dock inte att jag ska byta säng då det kostar en hel del. Men men. Lite tips i alla fall på saker som jag tycker kan vara mysigt att inreda ett sovrum med. <3
Bye.



Favorit killarna

ONE DIRECRION!!!! ❤❤❤❤


Favorit klädesplagg

Mjukisbyxorna!!!! <3


Favorit väska

Denna är min favorit väska just nu men jag växlar lite då och då.


Favorit parfym


Favorit Body Shop grejer

Body Shop är en väldigt bra affär när det gäller duschgrejer och även smink. Deras produkter doftar gott och fräscht.
Jag har många favoriter därifrån, men här är några utav de. :)


Favorit nagelgrejer

Här är mina favorit nagellack plus en nagelfil som jag använder och ett nagellack som får naglarna att växa 30% på 5 dagar.


Nya blogginlägg

Hej, har några nya blogginlägg på gång. Temat är favoriter. Kommer gå igenom alla möjliga saker så titta in här om några minuter. :D

Kaos

Det är lite kaos i mitt rum just nu. Men några timmar till och det kommer vara jättefint igen. ❤


Städa, matte, träna

Hej, idag är det städning, matte och träning som gäller. Skitråkigt men nödvändigt. Hade tänkt rensa lite i min garderob. Fattar inte hur man kan ha så mycket kläder men ändå ha känslan av att man behöver mer. Det känns så bortskämt! Men alla kläder som jag inte använder skänker jag till välgörenhet.
Nu ska jag sätta igång. Snart åker jag ju till London och det är min styrka när jag ska göra såna här tråkiga och jobbiga saker. ❤🇬🇧
Bye.


RSS 2.0