Mina tjejer


Muffins

Sitter och äter muffins hos Evelina. :)


Godnatt

Nu ska jag sova.


Je t'aime

Je t'aime


Franska

Franska


Bilden säger allt.

Bilden säger allt.


Morgon

Nu har jag gått upp ur sängen och jag känner mig jättetrött! Nu ska jag klä på mig, äta, borsta ränderna och gå till skolan.
Bye.


Shopping och läxor

Heej! Nu bloggar jag från Blogg.se's app. Jag har längtat efter detta och nu finns den! Idag slutade vi efter lunch och jag, Alex, Evelina och Emmy åkte då till Nacka Forum och åt lunch där. Sen shoppade vi lite. Jag köpte bland annat en stor vit halsduk, en sån där som är ihoppsatt och som man virar runt halsen eller vad man nu ska säga och sen en matchande mössa. Sen köpte jag lite saker på H&M också. :) Nu är jag hemma och ska snart fortsätta med franskan, öva på trummorna, duscha, träna på SO:n och kanske göra lite matte.
P.S bilden visar en väldigt god fika som jag åt för ett tag sen. :)
Bye.


Att göra-listan

Heej. Nu har jag gjort allt på listan utom svenskan, duscha och att platta håret. Det gör jag nog lite senare. :)
Bye.

Wordfeud och vänner

Heej. Tar en paus från städandet, inte för att jag har kommit så långt men ändå. Eve, Emmy, Alex och Hedda kommer nämlighet senare på kvällen och sover över! Det ska bli jättekul, så här är en lista på vad jag ska hinna  gör innan de kommer:

Min att göra-lista (inte i ordning)

Damma
Vädra
Flytta ut trumsettet
Flytta ut stolen
Flytta ut sackosäcken
Rulla ihop mattan
Damsuga
Byta lakan
Dra ut sängen
Lägga ut de båda maddrasserna
Bädda
Äta lunch
Fixa lite med svenskan
Duscha
Platta håret
Äta middag
Gå och träffa Alex, Emmy, Eve och Hedda

Så, jag tror inte att det är mer än det. Ganska mycket, men det är lite kul att ha något att göra. Jag är nästan lite orolig för att det inte är tillräckligt mycket saker att göra. Hmm, aja nu ska jag nog fortsätta titta runt på datorn och sen fortsätta städa. :D
Bye.

Je ne sais pas

Heej! Kom precis hem från mina trummor. :) Det gick ganska bra och nu är jag trött och hungrig. Men inte får man vila för det, nej, nu ska man göra franska läxan! Jag kan bara inte få in Que' est bla bla bla i mitt huvud. Du märker ju själv. Jag kan ju inte ens skriva det här! Men jag får göra mitt bästa och kan jag den inte så kan jag den inte. Ska även duscha. Och spela lite sims, bara för att det är kul. Men nu ska jag kolla runt lite på datorn, eller gå och göra franskan. Hmm, min lilla skolFanny som sitter på min vänstra axel säger att jag ska gå och göra franskan, men min lilla roligaFanny som sitter på min högra axel säger att jag ska spela sims. Vem ska jag lyssna på?

Bye.

Skola

Heej! Idag var jag i skolan som vanligt. Vi skulle ha haft en från KRIS som skulle kommit och pratat inför oss men det blev inställd, samma sak hände med rättegången som vi skulle ha haft igår. Så istället fick vi gå hem lite tidigare än vi hade fått göra om de kommit så det var väl helt okej. Gick hem direkt efter skolan och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Är verkligen jättetrött och jag orkar bara inte göra alla saker som jag behöver göra.
 
Att göra lista (står inte i ordning):

Duscha
Göra engelska läxan
Göra lite franska läxa
Kanske lite matte, om jag orkar
Spela sims ,bara för att jag vill
Måla naglarna, det behöver jag verkligen!

Allt förutom sims och naglarna känns tråkigt på den där listan. Men jag antar att jag måste göra det ändå.
Aja, nu ska jag spela sims och måla naglarna, så får jag väl göra det tråkiga sen. :)
Bye.

I'm back!

Hej bloggen! I'm back! Jag kommer nog att blogga ett tag nu och kanske ta en paus lite senare. På den här datorn har jag inte några bilder på mig eller så men ni får en annan bild från google, så bloggar jag lite när jag kommer hem. Bye.


RSS 2.0