Nyårsnaglar

Gjorde av mig. :D


Shoppa!!!!!

Heej. Är jättesugen på att shoppa. Ska försöka få med mig Hedda eller någon annan på en tur till en H&M butik. Har nämligen ett presentkort på 400 där. Inte för att det på långa vägar kommer att kunna täppa igen hålet av kläder som jag har skapat men det är ju i alla fall en början. Nu när det är rea så hoppas jag på att få någonting till ett bra pris. Men vi får se.
Bye.


Freshy

Köpte det här nagellacket till mina systrar i julklapp. Det lite mer chockrosa (stavning?) irl. :)
Bye.


Ingen rubrik

Kan tyvärr inte ladda upp bilder just nu. Ska försöka en annan dag. :)


Frisören

Är hos frisören nu. Väntar på att mamma ska bli klar. Jag har redan klippt mig. Blev nöjd. :) Ska be nån ta en bild senare. Tyvärr kunde inte Hedda göra något imorgon utan i övermorgon. Får se vad jag ska hitta på imorgon. Men ikväll ska jag typ gå på en fotoutställning med min familj. :) Eller så stannar jag hemma. Får se.
Bye.


Fikar

Heej. Fikar nu och ska snart klippa mig.
Bye.


Hos mormor och morfar

Heej. :) Bloggar från Iphonen som nu är igång. :) Kan inte riktigt blogga nu men ville bara säga att jag är hos min mormor och morfar och de ska typ spela ett spel nu som handlar om länder men det är från 15 så jag kan tyvärr inte vara med... :).
Bye.


Iphone 4 s!!!!!!!!

Gooood Juuul!!!! :D Jag kommer att skriva mer om vilka julklappar jag fått och även lägga in bilder men ville bara säga att jag har fått en Iphone 4 s!!! Är superglad. Tyvärr kan jag inte göra så mycket med den just nu för man måste typ aktivera simkortet och fixa med internet och inställningar och sånt, men jag får vänta och vara superglad över att jag fått den. :D :D
Nu ska jag och min familj spela ett spel som handlar om flaggor och länder. Hoppas att det går bra. :D <3


Fler julbilder


Julafton och klä granen

Heej. Har inte kunnat blogga så mycket för jag har precis fått jullov och innan dess skulle jag plugga till ett prov så jag har inte riktigt orkat blogga. men det ska jag göra nu. Lite tidigare idag klädde jag och min ena syster granen. Den blev jättefin! Sen dess har jag hunnit dricka lite julmust, smakat på köttbullarna och städat lite. Satt uppe ganska sent natten till idag och slog in massor av julklappar så nu ska jag bara slå in de till mormor och morfar. :) Bad även pappa att sätta upp min julängel ( jag och mamma försökte att sätta upp den redan den första advent men då ville den inte sitta så som jag ville så därför hjälpte pappa mig att spika upp den idag). :)
Jag måste erkänna att även om jag är tretton och tonåring så är jag faktiskt lite förväntansfull inför imorgon. Det kan jag säga att jag inte var imorse. Då hade jag ingen som helst julkänsla och låg bara i sängen och sov. Men sen var jag tvungen att rycka om mig och nu vill jag bara att det ska bli julafton. Vi får se hur det går med att sova ikväll. Jag längtar tills jag får öppna mina julklappar och få se när de i min släkt öppnar de jag gett de. :)
Men nu ska jag slå in de sista julkapparna.
Bye.


Plugga

Heej. Skriver bara ett kort inlägg för jag måste plugga och jag har inte tid med att fastna vid datorn som jag brukar göra. Ska plugga till ett prov som vi har imorgon. Superkul. :D Nä, inte riktigt. Men man får tänka att det snart är julafton. :D
Bye.

Eskilstuna

Idag var jag och mina föräldrar i Eskilstuna och hälsade på hos min farbror och hans fru. De har en jättefin och gullig hund också som vi gosade med. På vägen dit såg jag att det låg snö på vägen och var tvungen att ta en bild. :D


vollybollturnering och fika

Har ändrat det här inlägget lite för de som läste det förrut. :D

Heej. Jag vet att jag inte har bloggat på ganska länge men jag har liksom inte orkat, haft lust eller hunnit med. men nu hade jag tänkt berätta lite om min dag. Vi började kl.09.00 så det var skönt med lite sovmorgon. En liten nackdel var väl att dagen började med en vollybollturngering där hela högstadiet skulle delta. Alla klasserna var indelade i olika land. Jag och min klass var Kina och de andra klasserna var andra land. Jag och mitt lag började med att köra mot 7B (jag går 7A) och då vann vi. Sen körde vi mot 8:an men jag är inte helt säker på om det var B eller A. Där vann vi första setet men förlorade sen ändå. Då fick vi reda på att vi skulle köra mot... 9:orna tror jag. Men jag är inte helt säker på spelordningen för jag spelade inte sista matchen. Jag kände att jag hjälpte mitt lag mer genom att inte delta istället för att vara med men bara få panik och inte veta vad jag skulle göra när bollen kom farandes. Men det var ganska kul... men inte jättekul. Det var kul för att vi vann några set och för att alla var ganska glada då. Men vi kan slå fast att jag inte är så bra på att spela vollyboll i sånna här turnering. Det funkar ganska bra när jag spelar med några som jag är bekväm med, som t.ex. mina kompisar. Oj, nämen titta. Vilket långt inlägg det blev. Och jag har bara pratat om vollybollturnering. Ni kanske vill höra något mer från min skoldag även om vollybollen var en stor del av den. I alla fall, efter vollybollen gick vi upp och gjorde ett matteprov. Det handlade om att förlänga och förkorta. Jag hade inte tränat så mycket då jag inte trodde att vi skulle ha provet idag eftersom att det var vollyboll. Men det gick ganska bra. Fick 14/16 så det känns bra eftersom att jag inte hade tränat så mycket. Sen åt vi lunch och gick sedan ner till gympasalen igen för att kolla på när lärarna spelade vollyboll mot 9:orna. Det var ganska roligt att se för de körde på helplan och det var roligt att lärarna ändå var med och deltog. :D Sen gick vi upp till plan 4 för att ha elevens val. Jag, Alexandra och Evelina (som tyvärr gick hem när vi skulle ha elevens val, för att hon hade ont i handen (en annan historia) ) har valt hemkunskap som vårt val. Men tyvärr kom inte vår lärare så vi fick sluta. Och samma sak med Hedda och Emmy som har valt bild. Och sen visades det att vi inte skulle ha något elevens val alls. Så då bestämde jag, Emmy, Alexandra och Hedda för att gå och fika (har fikat alldeles för många gåner den här månaden och förra). Det var mysigt. Satt där ett tag och bara pratade och tog det lungt. Sen gick Hedda hem och efter ett tag gick även vi andra hem. Imorgon kanske jag, Emmy och Hedda ska åka och julshoppa. Men vi får se. :D Bye.

Tredje Advent

Heej bloggen. Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har helt enkelt inte haft lust. Kommer nog inte bli så mycket bloggning idag heller då dagen fylls med läxor, pluggning inför två prov, städning, duschning och kanske till och med en liten springtur. :)
Bye.


Godnatt


Godnatt


Stavfel

Hej. Ville bara säga att jag och tjejerna inte åkte till Sickla utan till Nacka i lördags.
Bye.


dåliguppdatering.blogg.se

Heej. Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat men har haft fullt upp den här helgen. Sov över hos Emmy med tjejerna från fredag till lördag och på lördag åkte vi till Sickla och köpte julklappar. På lördagen var jag jättetrött och orkade inte blogga. Gick och la mig hyfsat tidigt och sov till kl halv ett. På söndagen gjorde jag väl inget speciellt. Mormor och morfar åt middag hos oss och idag har jag varit med Hedda och pluggat. Ska skriva en uppsats om vatten. Känns väl sådr. Den ska i och försig bara vara 500 ord och nu har jag skrivit 317 ord så jag är på god väg. :D Men nu ska jag umgås lite mer med Hedda. Bye.

RSS 2.0