Skola

Hej, jag kommer inte att blogga på ett tag nu eftersom att jag har börjat skolan igen. Min fritid vill jag lägga på annat än att blogga. Får se om jag börjar blogga igen senare.
Bye.

Resa med tjejerna

Hej, imorgon ska jag åka iväg med tjejerna till Heddas landställe. Det ska bli jääättekul! :D Jag kommer inte att blogga förräns på onsdag då vi kommer hem. :)

Nu ska jag packa. Får se om jag ska ta med mig bagen eller resväskan.

Bye.

Ute på stan

Hej, idag har jag varit med mamma inne i stan. Vi började med att gå till H&M för att köpa en kappa som jag har tittat på förrut. Jag visade henne även ett par skor som jag tycker väldigt mycket om. Men de köpte vi inte idag. Sedan satte vi oss på Waynes och fikade. Imorgon ska jag äta lunch med min pappa  och kanske kolla lite i butiker.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Åker ju till Heddas landställe på måndag så på söndag ska jag och mina kompisar planera lite angående mat och sådant. :D Det ska bli jättekul att åka tåg dit eftersom att jag inte gör det så ofta.

Fårlåt för dålig uppdatering, jag hade tänkt blogga mer igår med det blev liksom inte av. Men jag ska försöka att blogga mer. Kanske lägger upp lite bilder senare ikväll eller imorgon.

P.S Hedda om du ser det här så kan väl du smsa mig och berätta om du kan på söndag eller inte. :D

Bye.


Bloggar senare ikväll

Rubriken säger allt.
Bye.

Ny header

Hej, Hedda har gjort en ny header till mig så nu måste jag börja blogga lite. Ett till inlägg kommer senare ikväll.
Bye.

RSS 2.0