Matteprov

Prov efter prov i skolan. Imorgon har vi ett matteprov. Sitter och pluggar så hinner inte skriva mer.
Bye.


Förkyld och NO: prov

Heej. Idag har jag varit hemma från skolan pågrund av att jag är förkyld. Hostar och snorar, förut kunde jag knappt prata för att jag var så hes. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon då jag har en liten dansuppvisning på idrotten med vännerna som bästa gruppen och även ett NO: prov efter det. Håller även på och göra en sak i syslöjden som jag gärna vill jobba med. Och för att inte glömma bildlektionen där jag och mina kompisar håller på med en rolig idee.
Men jag ska vila, ta Alvedon och nässpray och så får vi hoppas att jag kan gå imorgon. :)
Bye.


Ledig!

Heej. Idag var jag ledig eftersom att det var öppet hus igår. Så jag, Alexandra och Evelina gick och köpte chips, godis, dipp, läsk och Ben & Jerry's. Och sen hyrde vi även tre filmer. :D Sen åkte vi hem till Emmy och det gick väl sådär när vi skulle åka dit. Först så fick vi vänta i typ 11 minuter på en buss och sen gick vi desstuom av på fel station. Asså det gick till såhär, först så sa Eve att vi skulle gå av men vi andra sa att det var fel station och sen när bussen började åka så såg vi att Emmy ståd där ute, alltså på rätt station. Men då kunde vi ju inte gå av så vi fick åka till stationen efter och sen gå hem till Emmy därifrån. Och när vi kom fram till Emmy så lämnade vi alla kassor och sånt där och började gå mot Mc Donald's. Men då gick vi ju såklart i en cirkel, men sen frågade Emmy en som bodde där och vägen och då gick vi rätt. Så sen åt vi och pratade. Och efter det gick vi hem till Emmy och tittade på film i hennes biorum. Vi såg bland annat Water for elephants som faktiskt var bra. Jag har hört att den inte skulle vara det men jag tyckte att den var bra. :) Och efter det så övade vi lite på ett dansnummer som vi ska visa upp på idrottslektionen. Sen åkte vi hem och jag åt middag. Nu sitter jag och bloggar och tittar på Idol. Imorgon ska jag nog åka till Sickla med Alexandra och Evelina. :D Bye.

Breaking Dawn

Till och med mitt godis påminner mig om att det snart är dags för Breaking Dawn. :)
Bye.


Chokladfestvial och middag hos Hedda.

Heej, idag hade vi elevensval och jag, Evelina och Alexandra har valt hemkunskap och idag fick vi åka till Chokladfestivalen på Nordiska Museet. :) Det fanns massor av choklad att smaka och titta på. Lägger in bilder här nedanför. Sen åkte jag, Alexandra och Evelina hem igen. Efter att ha sagt hejdå till Evelina så gick jag och Alex hem till Hedda. Vi kollade i Elle och suktade efter alla fina märkesväskor. Sen gick vi och köpte 2 pizzor och åt de ( det var andra som åt också). Kom hem för en stund sen. :)
Bye.


Naglar

Igår köpte jag ett nagellack som ska hjälpa mig att få längre naglar på 5 dagar! Man applicerar lacket på naglarna varannan dag och efter 5 dagar ska naglarna ha växt med 30%. Jag hoppas att det funkar. Lägger in en bild på nagellacket som är från Sally Hansen och även en bild på hur mina naglar såg ut för några dagar sedan.


SO:prov Kanelbullensdag Hammarbybacken Skype Franska

Lyckades få med det mesta utav dagen i rubriken. Jag och tjejerna gick och köpte kanelbullar efter skolan eftersom att det är Kanelbullensdag idag. Sen gick upp på Hammarbybacken och sätt där och åt. :) Det känns skönt att ha gjort SO: provet. Godnatt. :)
Bye.


RSS 2.0