William Spetz

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag men har liksom inte orkat riktigt och så har det inte hänt så mycket spännande. Men igår gjorde det det. :D
William Spetz hade nämligen en fanträff här i Stockholm, i Humlegården. Vi kom dit ganska sent och då var det ganska många där och alla stod i en klump runt honom och först försökte vi trycka oss innåt men det gick inte. Sen ville han att vi skulle göra en kö, som jag, Alex och Emmy först stod i men sen bestämde vi oss för att trycka oss in mot mitten där han stod. Och efter kanske tio minuter så var vi jättenära honom och jag frågade om jag fick ta bild med honom, det fick jag och Alex och Emmy också, och sen frågade jag om jag kunde få en kram och han svarade "Absolut." och sen skrev han på min arm. Det var en utav de bästa stunderna i hela mitt liv!!!
 
Sen gick jag, Alex och Emmy runt lite på stan och jag hittade en jeansjacka som jag köpte, men ska kanske lämna tillbaka den och leta efter en ny, och sen köpte jag även ett smycke på gina. Och innan jag mötte Alex på morgonen så köpte jag ett par blåa hörlurar, för mina andra har gått sönder, som är jättebra och sen en liten rosa "plupp" som man sätter i uttaget där man annars har hörlurar så att det inte kommer in smuts.
Sen flummade vi runt lite på BR, haha. Och så hade vi bokat biljetter till Snow white and the huntsman i Sickla så då åt vi på McDonalds innan vi åkte dit och hämtade ut biljetterna och så. Och den filmen var jättebra!!! Rekomenderar den! Den är från 11 år men jag tyckte att den var ganska obehagligen men väldigt bra. :)
 
Har inte så mycket mer att berätta. Håller på att läsa hungerspelen, är inne på den tredje boken. Jag rekomenderar VERKLIGEN både böckerna och filmerna!!!
 
Kan inte ladda upp bilder just nu. Ska försöka lite senare.
Puss och kram.
 
 

FAAAAAAAAAN!!!!!!!!!

Asså seriöst!!! Vad är deras problem? Eller vad är mitt problem?!! Och tro nu inte för en sekund att jag inte älskar de, för det gör jag, det är ju därför jag är sur.
Kan de sluta göra twitcams när jag sover?!!!!!!!
Ja, man kan titta på de efteråt, men det är inte samma sak! :'(

Hejdå.
Och för de som inte fattar vilka jag pratar om så är det de här underbara (homosexuella) killarna. <3333


Tråkigt

Blääääääää!!!


Inspiration


Ingenrubrik.se

Heeeeeeeej!!!! Vaknade runt tolv och såg att Josh och Niall hade gjort en twitcam. Så den hade jag missat. :( Men sitter och tittar på den nu (älskar de som spelat in!). Annars har jag inget planerat idag. Så om någon är intresserad av att hänga, MESSA MIG. Yolo.
Puss.


Har inte bloggar på jättelänge...

... och anledningen till det är att jag har SOMMARLOV!!!! *happy dance*

13 juni: Skolavslutning. Börjar morgonen med att göra mig i ordning och platta håret (vilket var helt onödigt eftersom att det började regna sen och jag hade inte i hårspray *smart*). Sen bar det av mot skolan. Där man träffade alla sina underbara klasskamrater,not!, och så fick man ett papper (inget intressant) och sen skulle man ut på skolgården. Rektorn höll sitt tal (vaaarje år!!) och några sjöng. Och sen efter en timma var det SOMMARLOV!!! Skrek och hoppade av glädje!!! Vi skuttade som små glada kaniner till ett mysigt fik och satt där tills båten kom. Sen åkte vi båt och kom fram till Gröna Lund där vi köpte åkband och sånt. Sen åkte vi massor av roliga saker. Jag vågade åka blå tåget (för mig är det stort). Dock satt jag och Hedda och skrek och gömde oss i våra gröna regnponchos (ja, det regnade. Spöregnade faktiskt) och jag blundade typ hela tiden, men ändå. Jo, det spöregnade och vi var tvungna att äta inne på en toalett (ja, folk tyckte vi var konstiga) men sen när vi hade betalat 60 kronor (60 kronor?!! Lägg till tre kronor och du får ett Nuggetsmål med 6 bitar och en läsk på Max!) så slutar det såklart att regna. Men men. Jag var nöjd ändå. Sen var jag med mina vänner och kom inte hem förräns sent på kvällen.

14 juni
Åkte till Emmys mamma på söder med tjejerna. Supermysig lägenhet!! Vi åt köttbullar och pasta (sååååå gott) och till efterrätt åt vi Ben and Jerrys (också sååååå gott). Sen satt vi och lyssnade på musik och pratade tills vi kom på idéen att sminka någon av oss och ta bilder med Heddas kamera. Så det gjorde vi (bilder nedan). Sen hittade Emmy sina streetdance kläder, som jag och Hedda självklart satte på oss. ;) (bilder nedan). Sen gick vi och köpte middag. Tomatsoppa, skogssvampsoppa, baguetter, chips och godis. Också såååå gott. Och vid tio var jag hemma.

15 juni
Började dagen med att åka till Emmys pappa med Eve och Alex. Där hoppade vi studsmatta, åt glass, gossde med en söt katt, hoppade ännu mer studsmatta så vi mådde illa, låg och flåsade och klagade och bestämde oss för att åka till sjöstan. En mycket bra idé. Vi hängde på våran brygga (ja det är våran brygga för vi brukar sitta där) och tog det lugnt i solen. Sen blev vi hungriga och gick och hämtade mat på Max och gick tillbaka till bryggan. Sen gick vi och köpte cider (mums) och drack de i solnedgången. Sen bestämde vi oss för att sova över hos mig. Så vi gick och köpte chips och godis och hängde ute tills det blev för kallt. Då hängde vi lite i min källare och sen ute på min balkong med tända ljus. Tills slut hoppade vi in genom fönstret (från balkongen till mitt rum) och somnade.

16 juni
Vi vaknade ganska tidigt och bara låg och gjorde ingenting. Sen gick vi upp och jag gjorde pannkakor och sen tittade vi på Top Model i Australien. Sen gick de hem och jag städade lite. Sen möttes vi upp igen och gick och åt på Max (ja, det är lite av ett stamställe för oss).

17 juni
Låg och sov länge och gick upp vid lunch. Bakade bullar med mamma och gick på en promenad med mamma, pappa och min ena syster.

Ja, nu har jag skrivit lite om de senaste dagarna. P.S orkar inte läsa igenom texten så det kan finnas stavfel.
Puss.


Påväg mot skolan (wifi!)

Är påväg mot skolan nu. Dock är jag lite tidig så därför sitter jag på en bänk utanför ett café där jag har Wifi!! Perfekt, så tänkte att jag skulle blogga lite. Idag ska vi först mötas i klassrummet och sen ska vi typ in till stan och ha kulturdag. Får väl se hur det blir. Är i alla fall med Alexandra.
Nä, nu ska jag långsamt börja gå mot skolan. Puss.
Nu får en vacker bild också.


ZAYN!!!

Sitter framför datorn nu, med Ipaden bredvid mig medan jag lyssnar på musik via Iphonen och steker pannkakor. Simultanförmåga? Ohja (btw, vet inte hur det stavas). Väntar på att Zayn ska göra sin twitcam som han har lovat. Har dock en känsla av att han har gått och lagt sig. Japp. Men jag tänker vänta enda tills han skriver att han inte ska göra en twitcam.
Idag var det elevrådetsdag. Jag var som tur var med Alexandra! Blev jätteglad när jag såg det. Jobbiga tävlingar dock. Jag valdes till den som skulle gräva fram sockerbitar ur mjöl (med munnen!!) och den son skulle ta en tugga från ett äpple som låg i vattnet. Den sistnämda tävlingen var seriöst helt omöjlig om man inte doppade hela huvudet ner till botten med ett äpple och tog en tugga. Försökte med detta men fick bara in vatten genom öronen och kvälvningar. Dock kom mitt lag på andra plats (måste ha blivit något fel) och man fick en liten påse med typ rispuffar doppade i choklad.
Nä, nu ska jag fortsätta med alla mina 4 saker som jag håller på med. Puss.

Nuså!

Nu har jag bestämt mig. Först ska jag duscha och sen ska jag börja med uppsatsen! Kan inte låta den vänta längre. Tre-fyra sidor om Drottning Kristina, here I come!!


London 2012




Hedda har gjort videon, duktig.se. Och jag ni får ursäkte hur jag pratar ibland, och att jag stör Hedda när hon försöker prata.
Puss.

Heeeej

Hej, kom inte på någon bra rubrik.
Idag hade jag fotbollsdag i skolan. Var faktiskt gaaaanska roligt. Själva matcherna var väldigt korta, så man fick vänta väldigt mycket. Hann med att äta singoalla (det stavas typ inte så men i alla fall) som jag och Alex gick och köpte. Äta två hamburgare och dricka saft och hänga på läktaren. Det sista var nog det bästa för vi satt och flätade håret (så tjejiga är vi) och lyssnade på musik. Det var mysigt. Sen åkte vi hem och det haglade så mycket att det gjorde ont. Sen när jag kom hem var jag helt förstörd och väljer då att somna. Inget bra val. Mådde jättedåligt när jag vaknade och vaknade flera gånger också men mumlade bara något till nån som försökte få kontakt med mig och somnade sedan om igen.
Men nu mår jag lite bättre.
Här kommer tre bilder från idag.


Jahapp

Borde egentligen typ ha panik just nu inför skolan. Men på något konstigt vis så känner jag mig ganska lugn. Jag kommer antagligen att få ta smällen imorgon. Men då får jag fixa det då. Känns inte som om jag kan göra så mycket just nu. Make mistakes and learn from them. ;D YOLOOOO!!! Okej, jag är övertrött.
PUUUSS! <3

SÅÅÅÅÅÅ TRÖÖÖÖÖTT!!!!

Hej, igår hade Evelina sin firning (eller vad man nu ska säga) och vi målade naglarna, läste skvallertidningar, kollade på film, gav henne presenter och åt middag. Gick hem runt tolv tror jag. Och då var de andra tjejerna kvar. Och precis innan jag ska somna smsar Emmy mig och frågar om jag ville komma till Eve igen för att sova över. Så jag klädde på mig och packade ner mitt täcke och pengar typ och gick ut i regnat och mötte upp Emmy och Alex så vi gick tillsammans. Sen flumma vi jättemycket hos Eve (det var FF fram till morgonen) och sov ihop tryckta i Eves säng (dock var det en dubbelsäng så det gick bra ändå). Tyvärr blev Eve sjuk och fick sova i soffan istället. Så vi tog hand om henne och så och var kvar tills hennes mamma kom. Krya på dig Eve!

Sov kanske typ 5 timmar eller nåt. Kunde liksom inte sova. Så nu är jag SÅÅÅÅÅÅ TRÖÖÖÖÖTT!!! Men jag sätter min egna hälsa åt sidan och PLUGGAR!!!! Ska ju skriva en powerpoint om Kuwaitkriget. Alex, om du ser det här: JAG HOPPAS ATT DU OCKSÅ TAR FRAM FAKTA!
Men har ändå lyckats skriva ganska mycket. Det blir att plugga sönder imorgon och förhoppningsvis få fram en färdig powerpoint. SEN får jag ta itu med min uppsats och Drottning Kristina på 3-4 sidor. Åhh, mitt liv just nu!!!

Ett djupt andetag. In och ut. Så, nu ska jag fortsätta.


Min dag

Heeeej! Eftersom att jag inte bloggade igår så tänkte jag att jag skulle göra det nu. :D Jag hade tänkt berätta lite om min dag. För det första har det varit tråkigt väder hela dagen vilket påverkar ens humör lite. Så imorse ville jag inte alls gå upp men jag var ju tvungen. Dagen började med ett båtrace (vi har byggt egna båtar i NO:n) i spöregnet. *tumme upp*. Det var kallt och jag var inte alls klädd för det vädret. Men det gick bättre än jag trott med tanke på att det spöregnade och att vår motor var sönder. Sen fick vi komma in igen (tack för det) och då var det te och mackor som gällde (är väldigt tacksam över att vi har frukost i skolan på alla dagar utom måndagar och onsdagar) så det kompenserade för att nästan ha tappat känseln i händerna av kyla. Sen fick vi chilla i typ en halvtimme innan det var dags att titta på niornas kabaré. De var duktiga! Längtar lite tills det är vår tur. Så det tog ju upp ganska mycket tid och vi missade musiken, matten och engelskan eftersom att den sista tiden innan lunch ägnades åt att sitta i klassrummet, flumma och skjuta iväg gummisnoddar (ja, så det kan bli ibland). Så det var ändå chill. Sen var det lunch (som bestod av gurka och morrot) och allmänt flumm med mina vänner. Sen var det mentorstid som bestod av... flumm. Sen var det dags för matteomprov, det var det tråkiga med denna dag. Men det gick ändå helt okej. Tror jag. Det lät som det. Men några saker glömde jag bort så det får jag träna på. Sen åkte jag, Emmy och Alex in till stan i regnet (ja, det har regnat heeeela dagen) och började med en fika. Sen gick vi runt och letade efter present till Eve. Måste säga att slutresultatet blev väldigt bra. Sen åkte jag hem, bytte om till mjukisbyxor, frös och trodde att jag hade feber, låg och halvsov under mitt underbara duntäcke, kollade twitter, kollade maaaaassor av 1D videos, åt en god middag, fick en jääääättegod chokladbit av Hanna (choklad kan verkligen göra en lycklig!), kollade på roliga klipp på youtube, åt chips och bloggade. SÅ, nu har jag skrivit ett jäääättelångt, ganska ointressant inlägg. Nu får det räcka. Puss och kram.

RSS 2.0