Test inlägg igen

Ligger vid poolen nu så ska se om Wifi:t funkar.


Yaay, det funkar...

... vet dock inte om det går lika fort med bilder också, men men. Min dag har sett ut såhär. Skulle gå upp typ kvart över fem (sov typ 2 timmar eller nåt, lite mer kanske) så det gjorde jag. Hann inte göra så mycket mer än att klä på mig, packa ner det sista och sen åka iväg till Arlanda. Vi checkade in och sådär och sen gick vi och åt frukost. Eller jag åt varmrökt lax och potatis (har ätit det där förrut och det brukar vara gott, men den här gången blev jag liiite besviken). Sen gick vi på planet och flygningen tog ungefär 3 timmar och 30 minuter. Sov några minuter i taget men inte jättelänge. Sen var vi äntligen framme i Spanien. Resan till hotellet gick fort vilket var skönt och hotellet ligger precis vid vattnet. Så vi åt lunch och sen badade vi i havet. Det är jätteskönt! Sen låg vi lite på stranden innan vi gick upp till rummen. Sen gick vi till en utav poolerna och jag badade lite där. Och sen gick vi upp till rummen igen och duschade och så. Så nu ska vi strax hitta något ställe som vi kan äta på. Bye. :)


Testar Wifi

Det här inlägget är lite på test. För att se om hotellets Wifi funkar. Ska publicera det här nu och om det funkar så kan jag skriva mer sen. :)


Spanien

Hej, har inte kunnat blogga från mobilen för man behövde uppdatera appen. Men nu funkar det. Imorgon åker jag till Spanien (yay! :)) så då kommer jag kanske inte blogga så mycket. Får se. :) Men tänkte bara säga det så ni vet. Kommer antagligen att uppdatera min Instagram mest om jag har Wifi. :) Så, nu ska jag försöka att sova lite, måste gå upp tidigt imorgon. Bye.


RSS 2.0