Godnatt

Bloggar imorgon eller nåt.


Trött och sur

Ja, så var jag i skolan. Åhhh!!! Det är den här båtjäveln som vi bygger i NO:n!!! Min och Alex kommer sjunka! Men orkar inte bry mig. Vet inte vad jag ska göra nu. Ni vet den här känslan när man har saker att göra men inte orkar göra något utav de. Den känslan har jag nu. Ska göra franska nu, typ. Åhhh!!!! Jag vill att något roligt ska hända!


Party for everybody dance

Ja det är den låten jag har fastnat på. I alla fall. Idag hade jag SO prov. Hoppas det gick bra. Nu har jag bara kvar matteomprov, en uppsats och ett grupparbete. SEN är det SOMMARLOV!!!!!!
Nu ska jag skypa med Hedda.
Puss.


Lösnaglar och inget plugg

Ja, rubriken säger det mesta. Var tvungen att sätta på lösnaglar så att jag inte ska bita något mer på naglarna.Gör det när jag är nervös. Har inte pluggat så mycket mer. Men ska låta mamma eller pappa förhöra mig lite senare. <33


Plugga plugga plugga (tjena tjena tjena)

Tja! Läget. ;) Med mig är det bra. Förutom att jag måste spendera större delen av denna fina dag med att plugga. Men om det är nån som har något jätteroligt planerat för flera så är det bara att smsa. ;)
Sitter och lyssnar på tjena tjena tjena. Inte okej att jag tycker att den och drick den är bra.
Men vad ska jag säga, min musiksmak är gaaanska stor. <33
Nu ska jag ta en liten del av detta inlägg till att säga GRATTIS TILL LOREEN SOM VANN!!! Redan första gången hon var med i Mello ville jag att hon skulle vinna, tyvärr var Sverige inte redo för annat än Eric Saade men i år!!!!!! Så ja, GRATTIS TILL OSS. <3

Så, då var det klart. Tycker annars att hela Eurovision var bra. :)

Ja, nämen nu har jag ännu en gång lagt ner flera värdefulla minuter på att blogga. Känns som att jag bara försöker trycka bort det faktum att jag har prov imorgon. Så nu ska jag plugga så att jag kanske kan få göra något roligt lite senare. <33


NO JIMMY PROTESTED

HELLOOOOOOOO!!! Jag ska försöka var glad och hålla humöret uppe trots att jag har ett stort SO-prov på måndag. YEAH BUDDY. Sen har jag även ett omprov i matteprov på fredag, en uppsats i SO (Ska skriva om drottning Kristina tror jag) och ett grupparbete i SO (ja, Svante satsar *suck*) där jag ska jobba med Alex och vi ska skriva om Kuwait kriget.

Och sen håller vi ju på och bygger båtar på NO:n. Måste bara säga att jag är oerhört stolt över mig och Alex som lyckades koppla ihop motorn med batteriet, sen om båten flyter är en annan sak. :D

Nu har jag lagt ner 13 värdefulla minuter till att blogga, känner er hedrade ;). Inte för att jag pluga jättemycket innan dess men ska göra det nu. Nu blir det intensiv pluggning så att jag kan se Eurovision Song Contest (stavade jag rätt?).
Ja, då återstår det bara för mig att säga: YOLOOOOOOOOO!!!! <33

1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D
ONE DIREEEEECTION!!!! <333

Bjuder på en webcam bild. <33


JAAAAG OOORKAR IIIIINTE!!!!!

Rubriken säger det mesta. Har franska prov imorgon och jag orkar inte plugga. Gjorde lite igår men nu har det bara tagit stopp. Visste att denna stund skulle komma. Jag kan inte göra något. Mer än att plugga sönder imorgon på IUP:n och sen hoppas på det bästa. Sen ska vi inte prata om omprovat i matte som jag antagligen måste höra och SO:n nästa vecka. Åhhhhh!!!! Jag vill inte!


Varmt väder

Goooooodmoooorgon!!!
Idag är det så varmt ute att jag har tagit på mig shorts. Jag vet! 👏
Enda problemet är att jag inte har något att göra. Skulle jättegärna ha en picknick men har liksom inte riktigt några pengar. Om jag inte ber om min månadspeng i förväg. Jaja, ska försöka få fram nåt. För idag vill jag inte bara sitta inne och ha tråkigt.


One Direction bilder

Hej, hade tänkt börja lägga in bilderna från när jag såg killarna.

BILDERNA ÄR FRÅN MIN MOBIL OCH DET ÄR COPYRIGHT PÅ ALLA!!

Dåså, då börjar vi:


Första dagen, lägg märke till att mina naglar är långa och fina och att min hand inte är helt torr och skadad efter att ha varit ute så mycket. But I regret nothing. ;)


Paul!!!! <33 Looking like a boss!

Jag måste varna om att följande bilder är otroligt suddiga och det är för att det var otroligt svårt att fouksera när du står och trycker bland 10 andra skrikande tjejer (det är inte så många gemfört med hur det var sen), när det regnar och du själv fangirlar och skakar. <3



Denna bild ska då föreställa Zayn, bilden gör honom inte rättvisa!


Här är då Harry, Louis och Liam. Som sagt, suddiga bilder.


Liiiite bättre bild på Harry och lite av Louis. Lägg märke till Harrys bicep (!!!), hans underbara beanie och det faktum att man kan se hans underbara leende och dimples även om det är suddigt! <33


Ganska bra bild på Louis, Zayn och Paul (!!!).

Nää, nu får det räcka med de suddiga bilderna.


PAAAAULL!!! :D


Såhär såg det ut dag 2. Vi hade först stått och väntat utanför studion och den här är en bild från när vi flyttades upp till Mosebacketorg.


Var bara tvungen att fota denna ,i mina ögon, enorma polisbil. Det var många poliser som fick ägna sina arbetsdagar till att stå och lyssna på fangirlande tjejer. Men utan de hade det inte varit någon ordning.


Paaaaull!!!! Looking like a boss AGAIN! :D


Asså titta på dessa vackra människor!!! De ÄÄÄÄÄR PERFEKTA!! Det här är när de kom ut på balkongen första gången tror jag. Helt underbara.


The.Hair.Flip. <33


Åhh Harry!!!! Och de andra!! Jag menar, är det ens lagligt att ha så tajta tröjor? Och ja, jag är medveten om att Niall (<3) inte är med men jag tror att han står precis utanför bilden.


<33


Åhh, där är han. Underbara Niall!! <333




Det här ögonblicket var helt underbart (alla ögonblick var underbara men ja, ni fattar) för först ville de att vi skulle vara helt tysta och sen ville de att vi skulle skrika. Och vi gjorde som de sa. ;) <333


Åhh Larry! <33


Den heliga platsen. <33


Om vi ignorerar fingret eller vad det nu är och tittar på Harry som ser ut att titta på mig. Dreamer. <333


Hauly!! <333

Så, jag har jättemånga fler bilder men jag orkar inte lägga upp de, kanske gör det en annan gång.
Puss och Kram.
Bye.



BARA FRANSKAPROV DENNA VECKA

Ni läste rätt, och jag läste fel. Jag trodde att vi hade alla proven denna vecka, vilket var fel. Så om jag har sagt detta till någon utav mina vänner så ber jag om ursäkt och ber er att läsa veckobrevet.


Jag orkar inte med skolannnnnnn!!!!!!

Åhhhh, rubriken säger allt. Jag är såååååå trött på läxorna. Har FYRA prov den här veckan!!!!! FYRA!!!!!! Och det enda jag kan tänka på är One Direction, tjejsaker och att jag lääääängtar till sommarlovet och tills jag får pengar. Och att jag vill klippa mig. Och ta hål i öronen. Och fixa till i mitt rum. Och så ska jag förväntas att plugga till fyra prov? Asså ursäkta men vem tror de att jag är?

Åhhhh!!!!!!! Kommer bryta ihop!!!!!!!!


Flytta på dig

Rubriken är namnet på en låt som jag just nu lyssnar sönder. Bra är den i alla fall. *tumme upp*.
Anyways (international!) så hade jag tänkt skriva lite random grejer i det här inlägget. Jag ska försöka att fixa fram ett inlägg lite senare som kommer att handla om One Direction (suprise) och innehålla bilder. :D

Idag har jag varit och fikat med Alex och Evelina. Tanken var att vi skulle plugga men ja... det blev inte riktigt så. Jag menar, är man ledig så är inte riktigt pluggning det första man tänker på. Men jag ska ta itu med det, det måste jag. Måste även avsluta städningen av mitt rum. Den har liksom stannat upp lite. Oups! Men jag orkar bara inte göra sånna saker just nu.

Jag har även kommit på lite saker som jag skulle vilja göra när jag får pengar och så. :D

Nummer ett är att färga håret. Såhär:


På ett ungefär, nu får vi tänka oss att jag inte ser ut som en modell och har lite mörkare hår. Men i alla fall, och så skulle jag vilja ha lite djupare rosa färg och bara ha lite vid topparna och inte halva håret som på denna bild. Tycker att det skulle vara fint. Men då kommer jag nog att färga med en färg som tvättas ur, för att se om jag ändrar mig eller så. :)

Nummer två: att ta ett till hål i örat.


Ni får nöja er med en dålig webcam, men så här ser mit högra öra ut just nu, på vänster har jag bara ett hål. Jag tycker det är fint med två hål och skulle därför vilja ha det på det andra örat också. Helst av allt vill jag ha tre hål på det högra örat men jag vet inte om det ränkas som en percing då (för då måste man ha tillstånd från en förälder vilket jag inte har) och om det är så att man tar hål i bråsket (det är då det ränkas som en percing). Men om jag tar ett hål först så kan jag fråga om det där med ett tredje. När jag blir äldre ska jag nog ta hål i brosket också. :)


Det var lite av det som jag ska köpa när jag fått pengar. Hoppas dock på att jag ska få färga håret hos en frisör i samband med att jag ska få min manikyr (som jag ställde in för att alla naglar inte hade växt klar och för att jag, ehh... då kunde stalka mina killar) men vi får se. :D

Nu ska jag fortsätta städa och sen PLUGGA, WIHOOOO! <33

Ett inlägg, utan bilder

Hej, har inte bloggat på ett tag för jag har varit i en slags One Directionkoma. Har varit ute och stalkat de varje dag som de har varit här, och sätt de varje gång (utom sista dagen då de såg mig men jag såg inte de, förklarar sen ;) ). Det blir sammanlagt 6 gånger och sju om man ränkar med 13 februari. Vi hade hoppats på att få TRÄFFA de och kanske få en kram och säga något (vet inte vad för jag skulle antagligen glömma allt vad engelska heter och dra till med något franskt). Men så blev det inte denna gång. Men inte gråter jag eller ger upp för det (okej jag grät när de åkte hem men det var för att de är mitt liv och det var väldigt tydligt under de dagarna) utan det kommer.
Vi stod faktiskt utanför deras hotell flera gånger trots att många sa att de inte bodde där (det har jag lärt mig, att inte lita på folk, låter kanske hemskt men det är sant. Jag, Alex och Hedda tänkte på det förrut. Många (då menar jag poliser och personalen på hotellet) försöker lura oss ihopp om att man ska gå hem. Tyvärr (för de) funkar det inte alltid, även om jag går ifrån ett ställe där jag VERKLIGEN inte är välkommen så stannar jag kvar för oftast är det man själv som har rätt konstigt nog.
I alla fall, vi stod utanför deras hotell och väntade. Vi hoppades på att de skulle komma ut eftersom att det inte var så mycket fans utanför och alla var ganska lugna. Men vad gör de då? Jo de tar bakvägen! Jag vet att de är kända och sånt och att det antagligen är säkerhetsvakterna som tar ut de genom den vägen, men ändå. Jaja, ska inte vara bitter för jag fick se VÄRLDENS VACKRASTE MÄNNISKOR på en balkong istället (alltså fyra gånger) i rad. Och det var UNDERBART. Det är svårt att förklara känslan för någon som inte tycker om de och har upplevt det själv. Men man blir otroligt glad, glömmer bort alla bekymmer och allt man tänkt innan, man vill inte att ögonblicket ska försvinna och därför försöker man desperat att zooma in på mobilen och fokusera för att kunna ta bra bilder medan man skakar och skriker av lycka. Filmade även lite men det är mest jag som skriker. *Tumme upp* Men när de står på en balkong är det faktiskt tillåtet att skrika liiite tycker jag. Fangirlade grovt när jag hörde de prata genom megafonen (!!!!!), när Harry klappade händerna (hörde det!!!!!) och av MASSSOOOOR av andra anledningar. De är FAN PERFEKTA, förlåt för att jag svär, och de är såååååååååå sööööööööta och snyyyyyygga och allt!!!!
Fick även veta (typ första dagen?Jag såg alltså INTE detta.) att några tjejer hade blivit lite desperata i jakten på killarnas uppmärksamhet och ehm... dragit upp tröjan. Japp, och det funkade. Killarna stod och tittade, skrattade och log. Tycker ändå att det är lite roligt. Men jag gjorde såklart inte detta utan (oskuldfull som jag är) skrev jag en lite pervers skylt isället.
Tänker inte berätta vad det stod, lägger in en bild sen istället, men det handlar om det där med tjejerna. Sen hoppade jag upp på Alex axlar, för att synas ordentligt, höll mig krampaktigt fast och sträckte upp skylten (ett typ A3 papper?) och bad till Gud att de skulle se den. Och vet ni *tar ett djupt andetag* DET GJORDE DEM!!!!!! Eller ja, vi tror att Niall såg den först, log lite (man glömmer bort en hel del för man är helt tagen av ögonblicket) och sa något till Zayn som blickade ut över havet med skrikande tjejer (och några killar) och hittade mig och Alex. Han log och gjorde tummen upp. Jag får då panik och börjar skrika. I samma stund ser han detta och härmar mig och Alex och fanboyar och vinkar!!!!!!!!! ÄLSKADE MÄÄÄÄÄÄÄNISKA!!!!!!! Bröt ihop och ville bara gråta av lycka. Men Alex och Hedda skrek att jag skulle fortsätta hålla upp skylten så det gjorde jag. Försökte desperat att få de andra att se skylten. Vi tror att Liam såg den och log. Och Louis måste ha sätt den men han är ganska upptagen med sig själv, och det kan jag förså, jag menar har ni sett den mannen. Han är fan perfektion!!!!!! Sen när de underbara varelserna har gått in i bilen börjar jakte på de igen. Alla trycker sig ner mot vägen för att få en skymt av de genom bilrutorna (som tyvärr är tonade) och då gäller det att hålla ihop. Det gjorde jag och Alex men vi tappade bort Hedda i havet av alla människor så vi sprang ner till gatan bara vi två. Vi går nerför gatan och ser deras bil komma åkandes. Jag drar då upp skylten igen och vinkar så att min arm nästan ramlar av och springer efter bilen en bit. Märker sen att skylten är åt fel håll *tumme upp* men de MÅSTE ha sätt mig och känt igen mig (speciellt eftersom att jag hade sprungit efter deras bil en annan dag, tror det var dan innan?. I alla fall, nu ligger skylten bredvid mig och den kommer föralltid att vara helig för mig. Ska rama in den. Bryr mig inte vad folk kommer tycka om den när de ser den.

Man måste ha väldigt mycket tur för att kunna se de, eller asså efter några gånger så blir man van och börjar förstå liiiiiite hur allt fungerar men många saker fortsätter att förvåna än. Men många gånger har det varit att man varit på rätt plats vid rätt tillfälle.

Det har varit helt underbara dagar ots att jag varit kissnödig ungefär hela tiden, varit nervöst och bitit sönder mina naglar, spenderat en alldeles för stor summa pengar på onyttigheter istället för mat och spenaderat många timmar ute i kylan och regnet. Men allt det där vägs upp av att man får se de MEST UNDERBARA VARLSERNA NÅGONSIN. Och där inkluderas PAUL som är en av de coolaste personerna! Btw så RÖRDE HAN MIG!! Eller jag stod med min armbåge vid armen och då gick han in i den när han skulle förbi. Fangirlade då med! :D Vill även tacka Pelle (Bert) för hans utrop i megafonen och för att han var trevlig och informerade oss. Vissa poliser var också trevliga (andra var bara sura) och random människor som kom fram till en och frågade vilka det var man skrek till och önskade en lycka till. Det finns så många fina människor. Även många andra människor som inte är lika trevliga och kan gå under namnet directionators (stavade jag det rätt?) men men.

Jag tycker faktiskt (det kommer låta töntigt men) att jag har förändrats liiite som person efter det här. Jag har blivit en van stalker och det är en del av mig som jag tycker om. Så tack till alla som gjorde det möjligt för mig att se de så många gånger!

Så, nu har jag flummat iväg lite och blivit lite blödig (konstigt ord) så nu ska jag runda upp det hela lite.
Jag kommer att lägga in massor av bilder sen och berätta liiiiite mer (har berättat ganska mycket). Så puss och kram.
P.S orkar verkligen inte läsa igenom hela texten men är det något konsitgt stavlfel så döm mig inte. Jag skrivet bara snabbt och ibland lite slarvigt.

Åker in till stan

Nu åker jag in till stan med Emmy och Alex. Puss och Kram


Söndag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ehm, vad har hänt de senaste dagarna? Jag har haft ett NO:prov, det gick ganska bra tror jag. Sen har jag fangirlat en hel den men det jag gör jag nästan hela tiden. I fredags slutade vi tidigt så jag, Alex, Emmy och Hedda gick först och fika, tyvärr var det fullt på det ställe som vi annars brukar gå till men men. Sen åkte vi in till Götgatan/ Götbacken och gick runt och kollade runt i lite olika affärer. Jag köpte ett par mjukisbyxor, en foundationbrush och en litet fodral med kedja till mobilen.
Idag har jag ingenting planerat SÅ JAG ÄR ÖPPEN FÖR FÖRSLAG! <-- till mina vänner.
Puss och Kram.
P.S bilder från veckan nedanför.


Under körsbärsträden

Sitter under de vackra körsbärsblommorna med Alex och Emmy. 💗💗🌸🌸


Tråkigt på en solig och fin dag

Ja rubriken säger det mesta. Det är soligt och fint ute och här sitter jag. Ska egentligen plugga men jag vill inte sitta inne. Så om några spontana, härliga människor vill fixa något kul att göra som jag kan hänga med på så feel free to do it. 💗 Jahapp. Nu ska jag... Ehh... Plugga... Magnetism och elektricitet. Kuuuuul! 👍
Bye.


RSS 2.0