Kladdkaka och chokladsnittar nr 2

Här kommer fortsättning på det förra inlägget. :)


Rör om i smeten som du har gjort så att allt blandas och klumparna försvinner. Låt sedan smeten småkoka i ungefär 2,5 minut under omrörning och på ganska låg värme.


Häll sedan ner smeten i formen. :D
 Stoppa in den i mitten av ugnen och sätt klockan på 20 minuter. Titta till den då och då.
När det har gått 20 minuter, känn med en tandpetare. Om det fastnar massor av smet på tandpetaren, stoppa in kakan i ungen och vänta i någon minut. Du märker själv när kakan är klar. Ytan på kakan måste inte vara hård ut det blir den oftast när man tagit ur den ur ugnen och låtit den svalna lite. :D


Strö lite florsocker på kakan och servera den med glass, grädde eller vaniljsås om man vill. :D

Här kommer en bild på chokladsnittarna som jag gjorde också. :) Orkar inte lägga in receptet på de nu, men kommentera om du är intresserad så kanske jag lägger upp det, tyvärr utan bilder, men ändå. :)



Sådär, det blev långt inlägg med många bilder. Det är väl kul. :)

Bye.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0